Arama sonuçları: *

1. Knnmw

150-300Tl yılbaşı çekilişi için hediye

Sınıf hocası bir geçmişe dönelim yılbaşı çekilişi yapalım dedi yaptık erkek bi arkadaş geldi çocuğu çok tanımıyorum ama değişik bir çocuk lol falan seviyormuş galiba öyle duydum ilginç ama kullanışlı bir şeyler önerebilir misiniz ?
  2. Knnmw

Öneri Çakma forma satan shopier satıcı önerisi

Kardeşim forma almak istiyor bir iki arkadaşım formahanemx diye bir sayfadan almışta forumda da buna benzer sayfalardan forma alan varsa bir iki sayfa önerisi verebilir misiniz ? Seçenek ne kadar fazla olursa iyiyi seçmek daha kolay olur diye düşündüm. 1729084333 Kaliteli dediğim çok kaliteli...
  3. Knnmw

Yardım Yemek sepeti bilgim dışı sipariş

Ya nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten ayda bir yemek söylüyoruz onda bile güvende değiliz iade edildi yazıyor ama para ne zaman nasıl gelecek bilen var mı ? 2000tllik para harcanmış yemek sepetinden kartı falan sildim garanti olsun diye paparadan da slieyim mi para gelir mi ? Virüslü program...
  4. Knnmw

İtem Satış'ın kendi sattığı CD keyler alınır mı ?

Bazıları çok ucuz fiyatta satılıyor item satışın kendisi sitelere özel key satıyor yani hesap değil güvenilir midir ? Alıp deneyen veya bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  5. Knnmw

Hepsiburada kargoyu niye bu kadar geç getiriyor ?

S22 telefon aldım kaliteli bir kılıf olur iyi korur diye spigen alayım dedim 5 6 gündür hazırlanıyor diyordu bende iptal ettim şimdi fiyatı biraz daha düşmüş dedim yine aynısını alayım bari bakıyorum teslimat tarihi 24 kasım diyor yani neden bu kadar bekletiyor anlamadım. Bilen varsa...
  6. Knnmw

Öneri Eşofman gibi pantolon önerisi

Pantolon genellikle güzel duruyor ama ben çok rahat edemiyorum. Bende eşofman ama pantolona da benzeyen bir şey var ismini bilmediğimden konu açtım bilen birisi model falan yazarsa sevinirim. Esmer tene sahibim boyum 1.78 falan öneri yapabilirsiniz kendinizce.
  7. Knnmw

Yardım Amazon agt kargo perşembe günü olan siparişi hala getirmemiş

arkadaşım halı saha almıştı kaç gün oldu hem ilgilenmemişler hemde getirmemişler. bu şirketi bilen var mı ? ona göre benim aldığım şeylerde bu şirkete denk gelirse hiç uğraşmayayım. (2 hafta getirmedikleri bile olmuş geçmişte.)
  8. Knnmw

Yardım Lise için bu çanta yeterli midir ? PADDED ZIPPL'R eastpak

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08DHWSVL2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 bu çantayı aldım da 24 litre falan diye biliyorum
  9. Knnmw

Öneri Lise için okul çantası önerisi lazım

Arkadaşlar liseye geçeceğim dersler falan artar vs diye geniş ve kaliteli bir çanta arıyorum artık 350tlye falan ne olursa. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. 1658175731 şöyle bir...
  10. Knnmw

trendyol paylaş kazan ile oyun puanı alamama

arkadaşlar biz bu konuyu şikayet vara yazarsak böyle bir şey getirirler mi ?
  11. Knnmw

macroget güvenilir mi?

https://www.macroget.com/product/xrades-12-cesit-70x30-xl-90x40-xxl-gaming-oyuncu-mousepad/?utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=google%20merchant&utm_medium=cpc&utm_term=1656461&gclid=Cj0KCQjw6ar4BRDnARIsAITGzlCuoo5mjNCA5PKQvpY_6ADuqH2h4i4Hqx_9mNvP5r5fwzv67Y2ja2kaAq-nEALw_wcB bu mouse padı...
Top Bottom