Arama sonuçları: *

1. Cristo20

Connectgame garanti süreci nasıl işliyor ?

Connectgame üzerinden ocak 2024 tarihinde dareu ek75 almıştım dün tuşlarda sorun oluşmaya başladı mesele bir tuşa bastığımda bazen basmıyor bazense 5-6 defa basıyor garanti için mail attım ama dönüş alamadım.
  2. Cristo20

Monitör kırık geldi ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar merhaba 07/08/2023 tarihinde pazarama üzerinde satış yapan kinzy teknoloji firmasından twisted minds monitör aldım monitör ölü pikselli geldi, pazarama sitesine girip iadeye tıklayınca bana mng kargo kodu verdi ve mng kargo ile firmaya geri gönderdim 2 gün sonra firmayı arayıp durumu...
  3. Cristo20

Öneri Ozweego benzeri ayakkabı önerisi.

Merhaba arkadaşlar yeni bir ayakkabı alacağım air force super star tarzı düz taban küçük duran ayakkabıları sevmiyorum görseldeki ozweego gibi kaba-büyük duran ayakkabılar daha çok hoşuma gidiyor eğer buna benzer bildiğiniz ayakkabı varsa link atabilir misiniz memurum siyah kot altına giyeceğim...
  4. Cristo20

Öneri Çay makinesi önerisi 400tl

Bugün çaydanlığın içindeki aşırı kireçten dolayı canım sıkıldı haftasonu bir girişeyim dedim 40 liralık limon tuzu 4 saat ocak yakmanın sonunda çaydanlık çöp oldu a101 şok bim gibi mağazalarda 400 liraya çaycılar görüyorum alıp kullanan var mı acaba ?
  5. Cristo20

itopyadan aldığım g27qc hasarlı geldi

arkadaşlar merhaba itopyadan ayın 22'sinde monitör aldım 24 ünde geldi sistemim olmadığı için kurmamıştım sonradan kontrol için laptopa bağladım ve üründe bu şekilde bir çizgi var itopya iade prosedürü nasıl işliyor bilen var mı ? 1669490414 şu şekilde bir hasar. 1669490806 up
  6. Cristo20

doldurma parfüm önerisi

arkadaşlar 3 gündür doldurma parfüm sitelerine bakıyorum bazı yorumlar iyi bazıları çok kötü demiş aşırı kararsız kaldım bildiğiniz site veya marka varsa söyleyebilir misiniz ?
Geri