Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Öneri Oyuncu Market ve Yurtiçi Kargo Zararımı Geri Aldım

Arkadaşlar daha önceden oyuncu marketten kasa satmıştım ve kargo esnasında veya alıcı(orası muamma) tarafından kırılmış. Alıcı direkt olarak kargoyu geri bana iade etti. Oyuncu market hiçbir destekde bulunmadı. 2.el ürünlere garanti olmaz gönderdiğiniz ürünü geri alın diye yazdılar bana. Yurt...
  2. Yasin / EsquaReD

Yardım Oyuncu Market ve Yurtiçi Kargo Zarara Uğradım Mağdurum

Merhabalar, Arkadaşlar oyuncu market üzerinden itopyadan zamanında almış olduğum kasayı sattım. Oyuncu marketin anlaşma koduyla yurtiçi kargoya verdim. Kasanın kutulamasını çok iyi yapmıştım. Çünkü kargoların ne şekilde gittiğini bildiğim için. Üstüne de ''DİKKAT KIRILABİLİR'' etiketi...
  3. Yasin / EsquaReD

Yardım Oyuncu marketten sattığım kasa Kargoda Kırılmış

Arkadaşlar oyuncu marketten 650tlye thermaltake kasasını sattım. Güzel kutulamıştım kargo şubesinde üstüne kırılabilir etiketide yapıştırttım dikkatli gönderin falan demiştim. Alıcı bugün açmış temperli camı kırılmış bunun diyor bana geri iade etmeye çalışıyor. Ben de alırken niye kontrol...
  4. Yasin / EsquaReD

Ryzen 3 2300X + RX 570 Pc Ne kadara satılır?

Arkadaşlar 2 yıl önce topladığım pcyi satmak istiyorum. Özellikleri; Ryzen 3 2300x işlemci Rog strix RX570 4gb B450m-k anakart 8gb corsair ram 240gb Toshiba ssd 1tb seagate hdd Thermaltake v200 Kasa 600w psu Samsung 24inç 72hz curved monitör Piranha klavye bimden aldığım Rampage r-13 mouse...
  5. Yasin / EsquaReD

Öneri Elektronik ürün satılan mağaza ismi önerisi

Arkadaşlar çoğunlukla elektronik ürünlerin satılacağı bir mağaza için isim düşünüyorum fakat aklıma güzel isim gelmiyor. Önerilere açığım aklınıza gelen mağaza isimlerini bekliyorum
  6. Yasin / EsquaReD

A101.COM Eksik sipariş gönderimi

Arkadaşlar selamun aleyküm, 1hafta önce a101.com dan online mağazacılıktan yaklaşık 2bin TL'ye yakın sipariş geçtim. Toplamda 5 ürün aldım. Tv, Klavye, 2 çeşit pil, mutfak malzemesi aldım. Dün kargo geldi a 101den ve tv çıkmadı bende büyük mal olduğu için sonradan getircekler herhalde diye...
  7. Yasin / EsquaReD

N11 Kupon yardımı

S.a arkadaşlar n11'den alışveriş yapacaktım da kullanmadığınız kupon varsa verebilir misiniz.
Geri