Arama sonuçları: *

1. G

Yardım MNG Kargo Sorunuma Yardımcı Olur Musunuz?

Cumartesi akşam Sinerji Bilgisayar üzerinden Razer Basilisk X HyperSpeed mouse sipariş etmiştim MNG ile, o gğn bu gündür kargo takip bu şekilde kaldı. Arayabileceğim sorgulayabileceğim bir numara var mı? Benim bildiğim kadarıyla İstanbul'dan Kayseri'ye 2 günde rahatlıkla gelmesi gerek. Hala...
  2. G

Amazon'dan Alışveriş Hk. Soru

Dostlar kendi ininal kartımla ödeme yapıp kendi ismimi girsem sıkıntı çıkar mı? (NOT : 18 yaş altı olduğum için emin olamadım.)
  3. G

Çözüldü✓ Oyunfor.com Güvenilir Midir Dostlar?

Sorumun sebebi ise şu : https://www.hepsiburada.com/fortnite-1000-v-bucks-epic-games-pc-dijital-kod-pm-HB00001476EZ https://www.oyunfor.com/epic-games/fortnite-v-papel/fortnite-4000-vpapel Farklara bakın. Teşekkürler.
  4. G

Öneri 2.El Satış İçin Site Önerisi

Arkadaşlar GamePower Ogre klavyemde tuş sıkıntıları yaşıyorum ama 2.elden satmayı düşünüyorum hangi siteden satmamı önerirsiniz? Nerede daha kolay alıcı bulabilirim?
  5. G

Kargolar Hafta Sonu Çalışıyor Mu

Arkadaşlar virüs ilk çıktığında pandemi başlangıcında hafta sonları da çalışacakları söylenmişti. Acaba hala öyle mi bilgisi olan var mı? Sadece cumartesileri çalışıhor pazar yok diye bir şey görsğm o da ne kadar doğru bilemiyorum
  6. G

Teknobiyotik Kargo Sürecim 🙁

Arkadaşlar 22.09.2020 Tarihinde Bir Sistem Siparişi Verdim. Teknobiyotik'i sipariş ederken aradık, 5 iş günü dediler, yoğunluk kaynaklı 5 iş günü olmayacağını biliyordum zaten de bugün 7.iş günü ve az önce aradık. Görüşmede pandemi döneminden kaynaklı kargoların çok yoğun olduğunu, ve KOTALI...
  7. G

GameGaraj Kapıda Ödeme Gibi Bişi Varmı

Hocam sistemi oradan alacağım ama öyle bir seçenek varsa o şekilde ödemeyi tercih ederim hani sistemi görüp öyle ödeme yapsam diye
  8. G

Şu Site Güvenilir Mi

Sitem diye bir mağaza var akakçenin mağazası sanırsam bişi alan var mı oradan ya da güvenebilir miyim
  9. G

TeknoBiyotik sitesindeki canlı destek bölümüne ulaşamıyorum

merhaba arkadaşlar iyi günler şimdi teknobiyotik.com sitesinde bir hazır sistem var yine buradan önermiştiniz ama ben onun hakkında birkaç soru sormak için jivochat canlı destek yerinden yazarak ulaşmaya çalıştım arama fırsatım yok maalesef ama 4 gündür ne bir cevap var ne bir ilgi. 209 - Teknik...
Top Bottom