Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Öneri HyperX Cloud II İçin Mikrofon Önerir Misiniz?

Bende eski model HyperX Cloud II var, HP değil de kingston yapımı olandan. Mikrofonu yok, internetten araştırdım biraz da sağlam bulamadım. Sizin bildiğiniz var ise HyperX Cloud II mikrofonu linki atar mısınız?
  2. Faveouls

Öneri Lego Araba Modelleri Onerebilir Misiniz?

1000-1500TL, max. 2000TL'e araba modelleri onerebilir misiniz. Lego Speed Champions 1985 Audi Sport quattro S1 baktim o da 9000TL. Butcemi fazlasiyla asiyor, benim butceye uygun bi seyler onerebilirseniz sevinirim.
  3. Faveouls

Yardım Pazarama Nays Kartını Reddediyor

Neden bu şekilde bir hata veriyor? Pazarama üzerinden Nays kartım ile alışveriş yapıyorum bu şekilde red mesajı çıkıyor. İçerisinde bakiye var, CVV kodunu 5 dakika geçmeden giriyorum internet alışverişine kapalı falan değil. Bilgisi olan var mı?
  4. Faveouls

Yardım TÜRKİYE PAZARINDA ORİJİNAL ASHWAGANDHA'YI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM?

Biraz araştırdım fakat sitelerde kendi güzel yorumlarını vs. yapmışlar iyi gibi gösterip satıyorlar. Orijinal olarak, kaliteli, saçma sapan içerik katılmamış halini nerede bulabilirim? iHerb üzerinden baktım fakat gümrük, reçete vs. olayları oluyormuş tam araştırmadan oradan sipariş vermek de...
  5. Faveouls

Sim Kart Destekli Tablet Önerisi

Bütçe:1400-1500TL Bu civarda sim kart destekli tablet önerilerinizi bekliyorum.
  6. Faveouls

Wi-Fİ Adaptörü Önerir Misiniz?

BÜTÇE:400-500TL(Arkadaşlar bütçemi belirttim ama çoğu kişi şunu yapıyor. İnternete, konuyu yazan kişi ne istiyorsa onu yazıyor, bütçe ne kadarsa sonuna kadar kullanıyor. Hangi ürün hoşuna giderse atıyor onun linkini. Benim sizlerden istediğim bu bütçem var diye 499TL'lik bir ürün linki...
  7. Faveouls

Ucuza E-pin Arayan Arkadaşlar İçin E-Pin Sitesi Önerim

Merhaba arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek isterim. Lütfen bu yaptığımı reklam olarak vs. algılamayın, sizlerle paylaşacağım e-pin sitesi halihazırda 14 yıldır hizmet veren oturmuş bir e-pin sitesi. Ne reklamını yapmaya çalışacağım ne de övüp, yüceltmeye. Sadece beğendiğim uzun zamandır...
  8. Faveouls

Kaliteli 5.0 Bluetooth Usb Veri Alıcısı Önerir Misiniz ?

Bütçe: 100TRY Arkadaşlar bluetooth kulaklığım için 5.0 usb veri alıcısı önerir misiniz rica etsem. :)
  9. Faveouls

Telefon Hijyen Ürünü Mü? ! Saçma İade Talebi Ret Açıklaması

Arkadaşlar ben Hepsiburada üzerinden, sms kontrolü sağlamak için uzun süre şarj ömrü olması için tuşlu telefon aldım. Ürün bana geldi ve test ettim; 1- Şarjı, güç tasarrufu modunda + en düşük parlaklıkta 2 günü çıkartamadı ki böyle telefonlar çok uzun süre kullanılabiliyor ve ben sadece sms...
  10. Faveouls

B450M-K 2. El Fiyatı Ne Kadar Olmalı?

Arkadaşlar Asus Prime B450M-K anakartımı satacağım. Uygun fiyat nedir sizce. 25 ay garantisi var ayrıca. Yanıtlarınızı bekliyorum :) En ucuz fiyat
  11. Faveouls

Garantiye Verdiğim Ürün Stoklarında Yok (DÜZENLENDİ)

Arkadaşlar garantiye verdiğim kulaklık stoklarında yok ve gelmeyecek. O zaman aldığım fiyata tekrardan sıfırını alamıyorum zaten. Onun yerine aynı marka ama eski fiyatından yüksek kulaklık var. Onu istesemde vermezler. Ee şimdi ürünün kendi sorunu yüzünden kulaklığımdan oldum, verecekleri para...
  12. Faveouls

Kasa Fanları İçin Yağ Önerisi

Arkadaşlar kasa fanlarım ses çıkartmaya başladı artık, yağlayacağım o yüzden. Sizin kullandığınız ya da bildiğiniz yağların linkini paylaşır mısınız?
  13. Faveouls

Lol Kolası Var Mı Kasiyer Hanım?

Arkadaşlar kasiyere sordum LoL kOlAsI var mı diye, yok dedi bende kasiyeri dondurucuya atıp kilitledim, diğer çalışan geldi şaka yaptı o şaka dedi lOl KoLamI verdi.Nasıl iyi mi?
  14. Faveouls

Çözüldü✓ Konumda Olan 2. El Bilgisayarı Almalı Mıyım?

Arkadaşlar üniversitem için bilgisayarımı satmıştım ve korona yüzünden tekrar almaya karar verdim.Uzaktan Eğitim üniversitemiz.Bu bilgisayar dikkatimi çekti.Satıcısıyla konuştum.Bilgisayar 8-10 aylık.Trafik kazası nedeniyle satıyor. Belirtilmeyen parçalar: 128MB önbellek 2TB harddisk XPG...
  15. Faveouls

İphone 11 256GB ile Bilgisayar Takası

Monitör hariç diğer tüm parçalar ile İphone11 256GB takas edilir mi? Arkadaşlar.
  16. Faveouls

Öneri Vantilatör Önerisi Yapar Mısınız ?

Arkadaşlar vantilatör önerir misiniz? Bütçe:200-300TRY
  17. Faveouls

Arkadaşlar bilgisayar yanı için minibar önerir misiniz?

Masamın üzerinde kasam var, alt taraftada bir atx kasanın biraz daha büyükçe bir dolap var.O dolabın içersine minibar koymayı düşünüyorum.Soğuk su için çikolata içecekler vs. için.Güzel uygun fiyata önerilerinizi bekliyorum.
  18. Faveouls

14 Günlük cayma zamanı nasıl kullanılır

Ben bir ekran kartı aldım hepsiburada üzerinden.13 gün oldu alalı.Bu kadar beklememin nedenide belki memnun kalırım vs. düzelir yazılımı felan diye bekledim ama memnun kalamadım.Bugün 13. günü yarın 14. günü.Yarın saat 12:00'da 14. günü doluyor.Ben bugün saat 16:00-17:00 gibi iade talebi...
  19. Faveouls

Ekran kartı iade etmek istiyorum

Arkadaşlar ben 13 gün önce rx580 aldım fakat memnun kalmadım yazılım olsun kart olsun ürünü iade edip 1650Super alıcam.Şimdi iade talebi oluşturdum ve yarın kargoya koyucam.Bu adamlar iade talebimi kabul etmesi için kartın ne durumda olması gerekir?Yolladıkları gibi geri göndericem hiçbir farkı...
Top Bottom