Arama sonuçları: *

1. HalilAydogan

Yardım Kutudan kablo çıkmadı nasıl halledebilirim?

1 ay önce trendyoldan kulaklık aldım. Taşınma işlerimden dolayı kutuyu dün açtım ve içinden uzatma kablosu çıkmadı. Kabloyu vatandan nasıl temin edebilirim?
  2. HalilAydogan

Yardım Bimde Hp Omen 800 ve steelseries mouse alınır mı?

Arkadaşlar merhaba mahallemdeki bimde Hp Omen 800 kulaklığı 259 TL ye düşmüş ayrıca steelseries markalı oyuncu Mousesi (modeline bakmayı unuttum) 387 TL düşmüş sizce bunlar alınır mı?
  3. HalilAydogan

🔥İndirim Amazon.com 200 maxipuan

Maximum mart kampanyasına özel her 1000 TL üstüne 100 puan toplamda 200 puan hediye
  4. HalilAydogan

AYIPTIR Sarı siteye düşen sistem 14k?

Tamam iyi güzel serbest piyasa ancak bu yapılan cidden ayıptır. Satış hala devam ederken neden böyle yaparsın?
  5. HalilAydogan

Apple ürünlerine ZAM geldi!!!

Apple ürünlerine zam geldi! iPhone 14 30,999 TL'den 32,999 TL'ye iPhone 14 Pro 39,999 TL'den 41,999 TL'ye iPhone 14 Plus 34,999 TL'den 36,999 TL'ye iPhone 14 Pro Max 43,999 TL'den 45,999 TL'ye
  6. HalilAydogan

Akakçe Trendyol ve Hepsiburada sitelerini göstermiyor .

Akakçe ile hepsiburada ve trendol işbirliği bitmiş sanırım karşılaştırma yapacaksanız dikkat edin.
  7. HalilAydogan

🔥İndirim Amazon çekiliş sonuçları ⚠️Alışveriş Festivali Kampanyası Çekiliş Sonuçları

https://m.takvim.com.tr/galeri/yasam/amazon-prime-alisveris-festivali-kampanyasi-cekilis-sonuclari-aciklandi-monster-abra-samsung-galaxy-s22-ultra-samsung-galaxy-z-flip3-5g/35 İsminizi kontrol edin
  8. HalilAydogan

Öneri teknolojizamanı.com dan alışveriş yapan var mı?

Arkadaşlar teknoloji zamanı com dan alışveriş yapan oldu mu hiç? Güzel fiyatlar var güvenemedim.
  9. HalilAydogan

🔥İndirim KIOXIA 32 GB Flash bellek 30 TL

Sınırlı süreli fırsat: Kioxia TransMemory 32GB U301 USB 3.2 Gen1 https://www.amazon.com.tr/dp/B088PCYBBJ/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_PRER4HJZH23G2V3YFFZ0?psc=1
  10. HalilAydogan

İtopya Sitesi Ne zaman Açılacak ?

Malzeme alacağım ama itopya internet sitesi dünden beri kapalı ne zaman açılacak bilgisi olan var mı ?
Top Bottom