Arama sonuçları: *

1. toros

Bilgisayarımı 17bine sattım sizce iyi mi?

Özellikleri; + AMD Ryzen 5 3600 + ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) + CORSAIR 16GB (8+8) Vengeance 3000MHz CL16 + INNO3D 2060 Super 8gb + TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD + CORSAIR DELTA RGB 550W 80+ + MONİTOR: ASUS VG24VQ (144hz 1ms VA panel) Şimdiden teşekkürler.
  2. toros

Bilgisayarımı satacağım kaç para eder?

Özellikleri; + AMD Ryzen 5 3600 + ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) + CORSAIR 16GB (8+8) Vengeance 3000MHz CL16 + INNO3D 2060 Super 8gb + TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD + CORSAIR DELTA RGB 550W 80+ Şimdiden teşekkürler.
  3. toros

İtopya da paket kalması (yardım ediyorum)

Öncelikle merhaba 13 haziran günü itopyadan da-2 sistem ve monitör aldım 20 haziran günü kargoya verildi diye e-posta geldi 22 haziran yani dün UPS den kargo takip numarası geldi e-posta olarak baktığımda 2 paket yazıyordu. Bugün forumda gördüğüm bazı arkadaşların kutusu eksik gelince az önce...
  4. toros

UPS kargo

İyi günler arkadaşlar cumartesi saat 20:00 gibi ürünlerim kargoya verildi diye konu açmıştım bana verdikleri kargo takip numarasını girdiğimde paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir yazıyor. Sizde de böyle yazı olan var mı acaba dün çalışmadıkları için olabilir mi bugün düzeltirler...
  5. toros

İtopya da2 sistem ve monitör kargoya verildi

İyi akşamlar arkadaşlar 30dk önce sistem ve monitör kargoya verildi diye e posta geldi inşallah verilmeyen arkadaşlarında en kısa zamanda verilir. Denizli'de oturuyorum.
  6. toros

İtopya kargo kontrol

İyi günler arkadaşlar itopyadan 3 gün önce pc ve monitör aldım. Birkaç video izledim Abdullah abi'nin video dahil kargoyu kontrol et diyor burada demek istediği kargocuyu 2 3 dakika beklet kutuların içini aç kontrol et gibi bir şey mi yoksa kutular ezikse öyle tutanak tutturma gibi bir şey mi...
  7. toros

İtopya DA-SISTEM2 aldım sıkıntı yaşar mıyım?

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar dün saat 12 gibi itopyadan DA-SISTEM2 aldım. Konuya gelecek olursam internette şikayetvar gibi sitelerde okuduğum yazılara göre, müşteri hizmetleri cevap vermiyor maillere cevap verilmiyor gibi yazılar okudum. Ve kırık yada yanlış gönderilen parçaların geri...
Top Bottom