Arama sonuçları: *

1. Bursalı_Genç16

Rekabet Kurumu, Sahibinden'e soruşturma açtı

Rekabet Kurulu, Sahibinden.com hakkında pazardaki hakim durumunu kötüye kullanarak, emlak ve vasıta satış ile kiralama hizmetlerine aşırı fiyat uygulaması sebebiyle soruşturma açılmasına karar verdi.
  2. Bursalı_Genç16

Getir yemek rezilliği

Size bugün getir sayesinde yaşadığım rezilliği 17:30'ta zurna döner sipariş etmiştim iftardan önce gelmesi için siparişim yarım saate gelir diye düşünmüştüm çünkü daha ncede aynı yerden sipariş etmiştim ama siparşimin üstünden bir saat geçti ama siparişim gelmedi ben getir desteğe bağlandım...
  3. Bursalı_Genç16

LC Waikiki 2. el ürün satmaya başladı

LC Waikiki 2. el ürün satmaya başladı
  4. Bursalı_Genç16

Yemeksepeti Vs Getir

Sizce hangisi daha iyi Yemeksepeti mi Getir mi Aralarında fiyat farkı oluyor mu? Kapıda ödeme varmı ikisinde de?
  5. Bursalı_Genç16

Trendyol insanları mağdur etti

Ben 100 kişiye takip ettirdim o kadar uğraştık zamanımızdan harcadık ama 50 tl miz gelmedi ben dahil bir sürü insanın zamanını aldılar ve mağdur ettiler madem 50 tl yi vermeyecektiniz neden bu kadar uğraştırdınız insanları mağdur ettiniz Trendyol asistana yazıyorum yüzümüzde kapatıyorlar 25 tl...
  6. Bursalı_Genç16

Trendyol 12-15 ekim kampanyası 50 TL gelmedi

Trendyol 12-15 ekim kampanyası 50 tl gelmedi 50 tl gelen varmı 25 tl gelmiş ama 50 tl gelmemiş sorumu cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim
  7. Bursalı_Genç16

Trendyol kampanya paraları ne zaman gelir?

Trendyol kampanya paraları ne zaman gelir?
  8. Bursalı_Genç16

Sizce hangi site daha iyi Trendyol mu Hepsiburada mı

Sizce hangi site daha iyi Trendyol mu Hepsiburada mı vereceğiniz cevaplar için şimdiden hepinize teşekkür ederim 1633961546
Top Bottom