Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

Ambalajı açılmış RAM iade edilir mi?

Tebilon sitesi üzerinden satın aldığım Corsair Vengance RGB RT 2x16 RAMleri kutusunu açıp sistemime takıp test etmiştim. Ama zaten şu anlık 16 GB yetiyor ve DDR5 sisteme geçmeyi düşünüyorum, iade etmek istedim. Ambalajı açıldığı için orjinalliğinin gittiğini ve iade alamayacaklarını arayarak...
  2. ~~Kamuran

Trendyol alışveriş..

Arkadaşlar 80TL cüzdan + 50 TL üzeri alışverişte 25 TL indirimim var. Diyorum İlk max 55 TL olacak bir alışveriş yapayım, 55-25 = 30 80-30= 50TL kalmış oluyor geriye. Onunla da kahve çok içtiğim için yeni bir bardak almak istiyorum...
  3. ~~Kamuran

Çözüldü✓ QP Bilişim canlı destek

Arkadaşlar sipariş hakkında sorunum vardı da müşteri hizmetleri web sitemiz üzerinden canlı desteği geçebilirseniz çok çabuk yardımcı olurlar dediler. Ama nereden geçeceğim bulamadım. Dün görmüştüm öyle bir seçenek vardı ama şimdi bulamadım .d
  4. ~~Kamuran

Çözüldü✓ QP Bilişim sipariş sorunu

Arkadaşlar https://www.qp.com.tr/msi-b550-a-pro-am4-atx-anakart Sipariş verdim 3d secure ile birlikte daha sonra hata aldım no matches bir şey diyordu tekrar sipariş vermeye denedim ve bakiye yetersiz dedi bakiyemi baktım bakiyemden para çekilmiş ama siarpişlerim kısnmında gözükmüyor? Yardım...
  5. ~~Kamuran

Yardım Hepsiburada kaç günde para iadesi yapar?

Arkadaşlar int üzerinden pc topladım hepsi burada üzerinden yanlış anakart sipariş vermişim, geri gönderdim perşembe günü, ve cumartesi günü teslim edilmiş. Asıl şey ise banka kartı ile satın aldım ama burada kredi kartı diyor. Kredi kartı olursa en geç 2 gün diyor banka kartı 8 güne kadar...
  6. ~~Kamuran

Hepsiburada iade kargo takibi

Msi B450 gaming plus max alacağıma b450i mini gaming plus "mini itx" almışım. Dünden önceki gün talep oluşturdum. Dün gittim aras kargoya verdim. Mobilden giriyorum ürün müşteri tarafından kargoya verildi, yazıyor. Ben bunu nasıl takip edecem
  7. ~~Kamuran

Yardım Hepsiburada geri iade

Hepsi burada üzerinden msi b450ı gaming plus aldım, beğenmedim ve sistemime iyi bir anakart değil o yüzden geri iade edebilir miyim?(Kutu açtım inceledim ama hiç bir parça takmadım hasar vermedim anakarta? Kutu hafif kırışıklık falan vardı elime geçtiğinde.
  8. ~~Kamuran

Ups kargo hızlı mı?

Arkadaşlar mb511 sipariş ettim vatandan.(Pazar) Ups kargo ile geldiğini gördüm ve ilk defa bu kargo firması ile alışverişim olacak. Nasıl Bi firma ve hızlı mı? Istanbuldan Aydın a gelecek ve şuan aydın yakınında ama diyor ki öngörülen teslimat zamanı 21.07.2020 (09.00 18.00). Pazar gününden...
Top Bottom