Arama sonuçları: *

1. tunahangenç

itopya ürünümü 1 günde kargoya verdi!

2. mağazaları açmadan önce klavye mouse seti almıştım toplamda 1 haftada geldi fakat 2. mağaza açıldı ve dün akşam saat 8 de kulaklık siparişi verdim. Bugün saat 2 de kargoya verilmiş büyük gelişme itopyadan.
  2. tunahangenç

itopya nın kargo sorunu düzeldi mi?

Kargo konusunda biraz geç paketleme yapılıyordu bu düzeldi mi? Yakın bir sürede alışveriş yapan var mı?
  3. tunahangenç

amazondan habersiz para çekimi -şikayetvar sitesi-

https://www.sikayetvar.com/amazon bir çok kişiden habersiz para çekilmiş bunun sebebi nedir?
  4. tunahangenç

amazontr vs mediamarkt

kısa bir süre içerisinde kulaklık alıcam amazon ve mediamarktta var fakat kulaklık bin tl nin üstünde sizce fiziksel olarak almak mı yoksa sanal olarak mı? amazon güvenilir biliyorum fakat mağazaya gitmeye değer mi?
  5. tunahangenç

hepsiexpress mcDonalds sipariş her yere gönderiliyor mu?

kocaelide oturuyorum fakat yakınlarımızda mcdonalds yok genede sipariş versem geliyor mu?
  6. tunahangenç

turkcell pasajdan ürün alan oldu mu?

var mı ürün alan faturaya yansıtma falan nasıl oluyor birden fazla ürün faturaya yansıtılabiliyor mu?
  7. tunahangenç

Sizce Türkiye'nin en iyi online alışveriş sitesi hangisi?

ankete katılıp cevap verirseniz sevinirim
  8. tunahangenç

Yardım hepsiburada ürün iptal etme

şuan ürünlerim bu aşamada fakat mousepadi iptal edicem iptal ederkende bunu diyor kabloda mı gider yoksa sadece mouse pad mi iptal olur
  9. tunahangenç

hepsiburada dan aynı gün kargo ürün aldım ama hala kargoya verilmedi

bu iki ürünü aldım ancak hala kargoya verilmedi aynı gün kargo olmasına rağmen yarın mı verilir sizce?
  10. tunahangenç

hepsiburada kargomu daha erken gönderir mi?

hepsiburada dan bu masayı aldım 21 aralık yazıyordu bilerek aldım yani geç gelceğini biliyorum ama daha erken gönderirler mi böyle bir durumu yaşayan oldu mu
  11. tunahangenç

masa önerisinde bulunur musunuz

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/49001965/linnmonadils-calisma-masasi.aspx tarzı ve boyutu bu şekilde olucak 200x60 ölçülerinde önerilerinizi bekliyorum
  12. tunahangenç

Yardım ups- kargom elime ulaşmazsa nerden alabilirim

yarın evde olmucam dünde itopya tarafından ürünüm kargoya verilmiş yarın eğer kargom gelirse beni evde bulamıcaklar ürünümü nerden alabilirim:? 1606494097 şuan istanbul ataşehirdeymiş öyle gözüküyor yarın büyük ihtimalle gelicek
  13. tunahangenç

ups kargo hakkında sorum var

dün siparişim kargoya verilmiş ups ile gelicek ortalama kaç güne elime ulaşır
  14. tunahangenç

sonunda itopya sesimi duydu

Siparişim için 6 gün bekletildikten sonra kargoya verilmediği için konu açtım içimdekileri söyledim yavaş çalıştıklarını falan. Konuyu açalı 20 dk falan olmuştur siparişim sevk edilmeye hazırmış şimdi baktım. İtopya sonunda sesimi duydu. Alırım bi h.o. (ama bu bir daha itopyadan bişey alıcağım...
  15. tunahangenç

itopya siparişimi hala göndermedi

arkadaşlar 6 gün oldu cuma günü sipariş etmiştim 3-5 gün arası diyorlardı hala bir hareket yok bugün kargoya verilir mi sizce ne yapmalıyım
  16. tunahangenç

itopya siparişimi ne zaman göndericek

5 gün oldu klavye mouse alalı 3 güne göndericeklerini söylüyorlardı hala pekliyorum şikayetvar a girdim içler açısı bi korktum 300 tl az bi para değil sizce ne zaman gelir size de böyle oldu mu hiç
  17. tunahangenç

itopya dan ürün aldım hala siparişiniz alındı diyor

itopyadan 2 gün önce klavye ve mouse seti aldım hala bir gelişme yok siparişiniz alındı diyor normal mi bu yoğunluktan dolayı mı ben pazartesi veya salı kargoya verilir diye düşünüyorum
  18. tunahangenç

ikea dan masa alan var mı?

ikea dan masa aldınız mı aldıysanız ürün nasıl geldi paketleme ve sağlamlık konusunda
Top Bottom