Arama sonuçları: *

1. C

Fiyatı hatalı bir ürün aldım, iptal etme hakları var mı?

Merhabalar, normalde fiyatı 1600 lira olan bir ürünü bugün 600 liraya anında kaptım. Ürünü iptal ederlerse tüketici hakem heyeti ile ürünü zorla alabilir miyim? Teşekkürler.
  2. C

Boss Bilişim N11 de satıcı olmuş!

Bu nedir şimdi? Bilen var mı o.O2
  3. C

MSİ GS72 6QE GTX 970M Laptop kaça satılır?

Merhaba, Başlıktaki Laptop sizce kaça satılır? i7 6700Q işlemci ve GTX 970M ve 16GB Ram var. 5500 lira teklif geldi satılır mı yoksa daha gideri var mı sizce?
  4. C

I5 10600KF daha önce gaming gecesine geldi mi?

Merhaba, 10600KF daha önce hiç geldi mi gaming gecesine? Geldiyse de fiyatını bilen var mı? K değil yalnız KF. Teşekkürler
  5. C

MX-4 Satan mağaza var mı?

Merhaba, Birkaç saat içinde yeni işlemcim geliyor fakat termal macunum yok. Şimdi gidip Istanbuldaki hangi mağazadan MX-4 alabilirim? Ben biraz baktım ama hiç bulamadım. Var mı sizin bildiğniz? Teşekkürler.
  6. C

Gaming Gecesinde Incehesap puanı kullanmak

Merhaba, Daha önce Inchesap dan çok şey aldığım için bayağı bir puanım birikti puanlarımı birleştirerek 100 liralık kupon üretebiliyorum. Bugün Gaming Gecesine 5600X gelmiş onu almak için bu kuponu kullanabilir miyim? Yoksa Gaming Gecesinde geçerli değil mi.
  7. C

Kargoyu verilen şubeden teslim almak

Merhaba, QP den bir ürün aldım QP nin mağazası bizim eve çok yakın o yüzden kargonun verildiği şube de bize çok yakın. QP ürünü kargoya vermiş ama yarın geleceği yazıyor aşırı yakın olmasına rağmen. Kargonun verildiği şubeye gitsem kendim teslim alabilir miyim kargoyu yoksa kendim teslim almak...
  8. C

UPS Formula Hub Şube nedir?

Merhaba, UPS kargo ile bana bir şey gelecek Formula Hub şubeye gönderildi yazıyor. Bilen var mı? Sizce yarın gelir mi bana kargo?
  9. C

Itopya kargoya vermeleri için zorlama

Merhaba, Itopyadan TD500 kasa aldım 3 gündür kargoya verilmiyor sadece kasayı bekliyorum çok sıkıldım artık. Daha önce itopya ile tecrübesi olanlara soruyorum ne yapsam kargoya verirler? Müşteri hizmetlerini arayıp bidaha alışveriş yapmam rezil hizmet falan diye tehdit etmek işe yarar mı? Böyle...
  10. C

Papara para çekme hakkında

Merhaba, Bir arkadaşa yarın bir şey satacağım parayı papara dan gönderecek. 1. sorum parayı atıp eşyayı aldıktan sonra yanlışlıkla gönderdim veya bu işlemi ben yapmadım falan deyip parayı geri alabilir mi? 2. ben o 2000 lirayı attığı zaman atm den çekeceğim. 2000 TL ye %2 komisyon alıyor 500 TL...
  11. C

Aras kuryenin şubesi var mı?

Merhaba, Incehesaptan aldığım şey Aras Kurye ile gönderilmiş. Bugün evimin yanındaki Aras Kargoya gittim bu firma biz değiliz dediler çünkü Aras Kargo değilmiş Aras Kuryeymiş. Sonra açtım google maps i yazdım aras kurye diye bir yer çıkmadı. Bu adamların kargoyu eve getirecekleri falan yok...
  12. C

Havale ile satış güvenli mi?

Merhaba, Letgo ya CS GO bıçağımı koydum elden satmak üzere birisi giresundan almak istiyor yani elden olmayacak. Adam bana ibanını ver parayı ben sana havale veya eft ile yollarım sonra da dekontu atarım diyor. Sen de bana sonra bıçağı atarsın dedi. Şimdi birinci sorum bu adam parayı...
  13. C

CS itemi nerede ne zaman satılır?

Merhaba, Ben CS bıçak satmak istiyorum ama bu bıçağın fiyatı dolar arttıkça artıyor sizce daha bekleyeyim mi? Bir de Letgo ya koydum letgo da satılır mı bu tip şeyler? Bynogame e de baktım ama çok komisyon alıyor var mı bildiğiniz yer?
  14. C

Stokta olmayan bir ürünü garantiye gönderince ne olur?

Merhaba, Vatandan 4 ay önce 2080 Super aldım 3 yıl garantili. Diyelim bundan 2 yıl sonra bozuldu ve ellerinde bunu tamir etmek/değişim yapmak için hiç bir şey yok 2000 serisine dair. Direk 3070 ile falan mı değiştirirler nasıl olacak?
  15. C

Incehesap Gaming gecesi hatalı ürün mü?

Merhaba, https://www.google.com.tr/amp/s/www.incehesap.com/amp/team-t-force-xtreem-argb-16gb-ddr4-3600mhz-gaming-ram-fiyati-46328/ şu ürün geçen hafta gaming gecesine geldi. Tam alacaktım stok bitmişti. Ama işin ilginç tarafı bu ram gaming gecesine geldiği zaman CL14 3600 MHz olduğu yazıyordu...
  16. C

Bu anakartların ikisi de mi mATX?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-b550m-plus-amd-b550-4600-mhz-ddr4-soket-am4-matx-anakart-p-HBV00000VRYB1?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.88...
  17. C

Havale ile kargolu satış güvenli mi?

Merhaba, Letgodan bir oyun konsolu satıyorum birisi ankaradan almak istiyor ben Istanbuldayım. Adam diyor ki ilk ben parayı sana havale edecem sonra sen bana kargolarsın konsolu. Bu güvenli mi? Ben adamın sonradan bankayı arayıp bu havaleyi ben yapmadım gibisinden yalan söyleyip parayı geri...
  18. C

Letgodaki gelmiş geçmiş en büyük dolandırıcılık

Merhabalar, Letgoda gezinirken böyle bir ilan buldum doladırıcılık resmen sizinle de paylaşmak istedim ne kadar serbest piyasa olsa bile bu kadar da olmaz ben rapor ettim Letgoya. Sizce doğru ettim mi? Adam bir de açıklama 13 bin tl tuttuğunu yazmış https://letgo.onelink.me/O2PG/f2ab0eb2
  19. C

Bu şeyin türkiyede satılan versiyonu

Merhaba, Kasamın vidayla çıkarılan pcie expansion slot kapağı yok ileri geri yapınca kırılan ve kırdıktan sonra geri takılamayan kapaklardan var. Kasam thermaltake V200 ve yanlışlıkla Ekran kartı için 2 slot açacağıma 3 slot açtım şimdi kötü gözüküyor boşu boşuna açık slot ondan bu kapakların...
  20. C

Gaming gecesi ürünleri ne zaman kargoya verilecek

Merhaba, En son gaming gecesinden monitör aldım haftasonunun geçmesini bekledim ama hala kargoya verilmedi ne zaman verilir? Teşekkürler
Top Bottom