Arama sonuçları: *

1. zumzum misali

Gündelik ve basketbol için ayakkabı önerisi

Dostlar selam, bütçem 2K civarı ve gündelikte kullanacağım bir ayakkabı arıyorum. Bir ayakkabıyı en az 3 yıl giydiğim için bu bütçeye çıktım kızmayın. Tercihim siyah, boğazlı olmasından yana. Basketbol yazdığına bakmayın hiç oynamıyorum.
  2. zumzum misali

QP bilişim iade almıyor

Arkadaşlar 2 gün önce Cooler Master MH752 adlı kulaklığı aldım fakat memnun kalmadım. Daha önce oradan kulaklık alan onlarca insan memnun kalmadığında iade edebildiği için orayı önerdiler ve oradan aldım. Üstelik 3 hafta önce canlı destekten bi arkadaş memnun kalmadığınızda ürün iadesi...
  3. zumzum misali

Hepsiburada ürün iadesi

Arkadaşlar dün akşam Hepsiburada'dan kulaklık aldım. Bugün indirime girdiğini gördüm ve ürün bana ulaşmadan siparişimi iptal edip aynı ürünün indirimli halini sipariş verdim. Sizce Hepsiburada firması indirim olduğu için iade ettiğimi düşünüp iade işlemimi yapmayabilir mi? Ürün bana daha...
  4. zumzum misali

Kulaklık iadesi alan satıcılar

Arkadaşlar kulaklık alacağım fakat iade kabul eden bir yerden almak istiyorum memnun kalmazsam alacak neresi var koşulsuz şartsız?
  5. zumzum misali

tosla kart epic alışverişinde ne kadar indirim veriyor

arkadaşlar epicten 160 liraya oyun alacağım tosla kart %kaç iade ediyor ve tosla kart nereden alabilirim
  6. zumzum misali

bu satıcılar güvenilir mi

https://www.n11.com/urun/seagate-barracuda-st1000dm010-35-1-tb-7200-rpm-sata-3-hdd-673305?magaza=alfam...
  7. zumzum misali

techburada güvenilir mi

arakdaşlar bu ürünü https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-3600-3-6ghz-35mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV00000LLPAM?magaza=Techburada&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.6.4&wt_pc=akakce.c.k.pc alacağım güvenilir mi burası bi problem çıkartır mı
  8. zumzum misali

incehesap üyelik bilgileri

Kuzenim monitör alacak da oradan üyelik bilgilerini kendisinin girmesi yeterli oluyor mu yani bir yaş sınırı var mı ürün almak için
Geri