Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

A101 de nakit aldığım ürünü kredi kartındandan geçtiler

Burada birkaç kişi görmüştüm A101 çalışanı olan denk gelirse diye onlara sormak istedim. Genelde bimden alışveriş yaparim bugün ekmek almak İçin A101 e girdim (daha yakin) çalışan nakit ödediğim ücreti elindeki sarı tonlarında olan bir yapi kredi kartından çekti. 5 dk kadar boş boş işlem...
  2. Mustafa_

Hepsiburada bir satıcının güvenilir olduğunu nasıl anlarım? Düzenlendi

https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-dualsense-controller-ps5-kol--sony-eurasia-garantili--p-HBV00000W1ER9?magaza=ata+marketing&url_src=and-product-detail Almak istediğim ürün bu ve en uygun fiyat burada ama bu satıcıya gelen hiç yorum yok. Aktif olarak hepsiburada uygulamasını...
  3. Mustafa_

Antalyaya gelecek kargo Adanadan yola çıkıp neden Ankaraya gidiyor ?

Kargo firmalarının bilmediğim bir zorunlulukları mı var yolu uzatmaları için?
  4. Mustafa_

Razer,Playstore kodunu herhangi bir şekilde steame para olarak veya kod olarak aktarma şansım varmı?

Şimdi ufak olarak sorumun nedenini açıklayayım, trendyolda kuponum var ve pin kodu olarak play store veya razer gold pin dışında dijital kodlarda kullanamıyorum ve steame yükleme gibi bir şansım olup olmadığını merak ettim kısaca bu 50 tl yi herhangi bir şekilde steame yükleme şansım varmı...
  5. Mustafa_

Da 3 siparişi İtopya kargo sorusu

Selamlar aklıma ufak bir soru takıldı ben da3 siparişi verdim ve montaj hizmeti seçtim ama kutularını gönderip gondermediklerini merak ettim daha önce hazır sistem satin alan varsa cevap verebilirmi ? Ona göre müşteri hizmetlerine ulaşıp demonte hızlı gönderim yapabiliceklerini soyliyecegim
  6. Mustafa_

İNCE HESAP GAMİNG GECESi

parcalar gaming gecesinde oldukça güzel fiyatlara düşüyor ordan sipariş vermeyi düşünüyordum fakat Parça ve fiyat araştırması yaparken birkaç forumda incehesap adina birkaç yazi gördüm bu yazilar incehesap'in gaming gecesinde iade gelen ürünleri sattığına dairdi buna dair sizlerede bir danışmak...
Top Bottom