Arama sonuçları: *

1. Skynel

Panoma ne alabilirim

Dostlar selam odam için bilgisayarın arkasına bir pano aldım panonun kelepçeleri var pano şu https://www.ikea.com.tr/urun/uppspel-siyah-cok-amacli-pano-80507788 Bunun kelepçeler var bir şeyi rafta tutmak için şu şekilde...
  2. Skynel

Ekipmanları alarak hata mı ettim?

Millet selam 2600’e Apex 7 TKL brown switch aldım çok hoşuma gitti 1450’e Ajazz AJ139 Pro 2900’e C930 aldım 2200’e Fifine A8 Sizce bu ekipmanları almak için acele mi ettim Karacuma (Black Friday)’de daha fazla indirim mi olurdu her şeyi aldım
  3. Skynel

Hangi Kargo Firmasını Tercih Etmeliyim

İyi günler dostlar koltuk alacağım ama hawk kargoyu mu yoksa UPS mi kullanmalıyım bilmiyorum UPS'ini bizim semtte şubesi yok ama Hawk kargoda nasıl işliyor bilmiyorum İstanbul Esenler'de oturuyorum
  4. Skynel

Kargo Zile Basıp Ulaşamazsa Arıyor mu?

Dostlar selam akşam 4'e kadar elektrik kesili kalacakmış yurtiçi kargo eve ulaşıp zile basarsa ve zilden cevap alamazsa telefondan ararlar mı? Yada kargoyu alamazsam bir daha geliyorlar mı hafta içersinde
  5. Skynel

Bilmediğim Bir Kişiden Gelen Kargo

Dostlar selam bugün MNG kargodan kargomun dağıtıma çıktığı haberini aldım başta bunu sipariş ettiğim PC kasası zannetsemde şuan aldığım yere sorduğumda daha kargolanmadigini ve yurtiçi ile çalıştıklarını söylediler kasadan başka yurtdışından aldığım anakart var ama o da kargoya verilmemiş İşin...
  6. Skynel

Letgodan Satış Yaparken Kazıklanmamak İçin Ne Yapabilirim?

Dostlar selam ikinci elden ekran kartı satıyorum ama bazıları bana kargo ile yollama şansın var mı diye soruyor kartın çalışıp çalışmadığını bilmiyorum 1 1,5 sene önce kullandım en son kargolarsam bir sıkıntı yasarsa parayı ona iade edecegimi söyledim ama diyelim ben buna ekran kartını yolladım...
  7. Skynel

İstediğimiz Güne Kargo Yollayabiliyor muyuz?

Dostlar selam arkadaşım için doğum günü hediyesi aldım elime geçti ama ben doğum gününde eline ulaşmasını istiyorum sallıyorum doğum günü 28 temmuz bugün gidip herhangi bir kargo firmasına iyi günler bu kargonun 28 temmuzda şu adreste olmasını istiyorum deme gibi bir şansım var mı teşekkürler...
  8. Skynel

İtopya sipariş hakkında

İyi günler itopyadan önceden bilgisayar almış birileri varsa aramizda ne zaman kaegoya verilir bir bilgisi olan var mı bayramdan yeni çıktık sistemler birikmistir ama umarım uzun süreye kalmaz
  9. Skynel

UPS Kargom Gelmiyor

UPS Kargom dün 12 de dağıtıma çıktı 6 saatte İstanbul bagcilardan esenlere gelemedi bugün ise internet sayfasına baktığımda gece 2:30 kurye dağıtmak üzere çıkardı yazıyor anlamadım bir bilgisi olan var mı
Top Bottom