Arama sonuçları: *

1. YigitE

Fressi EM-02 Kahve Makinesi alınır mı? (5.694₺)

Kahve makinesinin tasarımı, kullanımı ve fiyatı hoşuma gitti. Kendi sitelerinde 5.694 TL’ye düşmüş ancak markayı genel olarak bilmiyorum. Kullanan ya da deneyen var mı? Bu fiyatlara önerebileceğiniz alternatif kahve makinesi var mı...
  2. YigitE

Özdilekteyim sitesi güvenilir mi?

Forma alacağım için soruyorumda bilen varsa site orijinal ürün açısından güvenilir mi?
  3. YigitE

Korayspor güvenilir mi?

Trendyol Korayspor mağazasından Fenerbahçe forması sipariş ettim, fakat orijinalliğiyle ilgili kesin bilgim yok. Daha önce firmayla sıkıntı yaşayan oldu mu? Türkiye’de birkaç mağazası var fakat sorup emin olmak istedim.
  4. YigitE

2500TL Airfryer Önerisi

2500TL'ye kadar airfryer önerir misiniz? Sadece ben kullanacağım.
  5. YigitE

PS5 Slim Cd'li ve 2 Kol 20.399₺ ??

Hem CD'li hem 2 kol olduğu için baya uygun olduğunu düşünüyorum bu yüzdende şüpheye düştüm ilerde ithalatçı garantili diye sıkıntı yaşar mıyım satıcıda öyle çok ürün satmıyor bilemedim...
  6. YigitE

Dolaptan PC satılır mı?

13.000TL'ye PC satacağım paketlerken video çeksem güvenilirlik açıdan sıkıntı çıkar mı?
  7. YigitE

Teknodeposu.com Güvenilir mi?

PS5 alacağım Trendyol, N11 vs. mağazasıyla satışını yapıyor fakat kendi sitesinde 1000TL daha ucuz ekstra sorun olur mu?
  8. YigitE

Dolaptan PC satmalımıyım?

Dolap uygulamasına PC ilanımı ekledim ve istediğim teklif geldi adam almak istiyor fakat dolaptan kargo ile satacağım için şüphelerim var belki adam içinden parça alıp bana böyle geldi diyip geri yollayacak vs. onun için kargoya vermeden önce paketleyip videosunu çekersem işe yarar mı?
  9. YigitE

1000TL'ye EDP Parfüm önerisi

1000TL'ye kadar bütçem var EDP parfüm önerir misiniz? Yaza yaklaştığımız için yaz kokusu tarzı tercih ediyorum.
  10. YigitE

Hi2Games güvenilir mi?

Valorant için VP alacağım güvenilir mi?
  11. YigitE

Ucuz Tedarik güvenilir mi? (akakçe)

Kingston A2000 1TB modelini alacağım en ucuz bu firmada bulabildim Ucuz Tedarik sorun çıkartır mı?
Geri