Arama sonuçları: *

1. LenKys

CdDeposu yaşanan mağduriyet

Merhaba Bu konu CDDEPOSU adlı satıcıdan spariş vermek isteyen ancak hakkında bilgi bulamayan arkadaşlar için açılmıştır sorunumu Kitantik'e mail attıktan 10 dk sonra reakson alıp çözüm buldular ve para iadesimi yoksa ürünümü isersinz dediler bende bu satıcı ile tekrar muhattap olmak istemedim...
  2. LenKys

Yardım Bambi Mağazacılık 2 adet trendyol satıcı hangisi gerçek?

Şu botu almak istiyorum baya araştırdım başka yerde 45 numara yok satıcı Bambi Mağazacılık onaylı hesap fakat trendyolda satıcı ismini arattımız zaman iki aynı Bambi Mağazacılık adlı satıcı var ve satıcıların takipçi sayıları farklı ürün orjinalmi alıcam sıkıntı çıkarmı ÜRÜN...
  3. LenKys

Sahibinden param güvende ile ürün gönderme

Merhaba eski monitörümü ilana koymuştum param güvende ile 6 7 kişi yazdı fakat istedim fiyatı vermediler neyse 7 kişi de favori ilanına eklemişti az önce birisi hiç bişey yazmadan tak monütörü satın aldı param güvende ile neyse gerkli banka bilgilerini girdim felanda burda dolandırılma şansım...
  4. LenKys

Tarihte görebileceginiz en kazık sistem

Gördünüz sözde indirimli hazır sistemi mahalledeki bilgisayarcı paylaştı tamam ekonomi kötü ama bu kadar da değil akakçede topla daha ucuz Üzüldüm şey bilgisi olmayan arkadaşlar gidip alıyorlar yada babaları anneleri felan süpriz olsun diye felan alicaklar yazık olucak ya bu ne ya
  5. LenKys

GET İLE ALIŞ VERİŞ YAPICAM ALAN TARAFIM SATAN DEĞİL

Sahibinden üzerinden monitör buldum get ile alış veriş yapıcam bana ürün şırnaktan gelicek adam bana vidyo attı ölü piksel testi attı ürününe güveniyor yani herhangibir sorun olurmu get ile alışverir mesela ürün de bir sorun çıktı yada bana başka bir şey gönderdi sahibindene bunu belirtim paramı...
Top Bottom