Arama sonuçları: *

1. I

Tıraş makinesi önerisi

Arkadaşlar sürekli sakal kestirmeye gidip 20 tl bayılmaktan bıktım max 350 -400 e kadar öneriniz var mı
  2. I

Erkek Bot Önerisi

Arkadaşlar bot önerisine ihtiyacım var 500 tl bandına kadar çıkabilirim
  3. I

Monster Pusat K3 Pro Stoklarda!!!

https://www.monsternotebook.com.tr/pusatklavye/monster-pusat-k3-pro/ tekrardan stoklara gelmiş almayı düşünen arkadaşlar hayırlı olsun mousepadlerinin large modelide gelmiş
  4. I

550 ₺ Ayakkabı önerisi

Arkadaşlar acil sipariş vermem gerekiyor 550 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum
  5. I

Uygun fiyatlı ayakkabı önerisi

Arkadaşlar bütçem 500 tl güzel bulduğunuz ayakkabı bot vs atar mısınız
  6. I

İncehesap satın alım sırasında

Arkadaşlar apacherin 240gb ssdisini almaya çalışıyorum fakat kart bilgilerini girdikten sonra güvenlik kodunu girdiğimde bu kart şu an doğrulanamıyor diyor neden acaba
  7. I

Öneri Şarjlı Diş Fırçası Öneri

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi bi diş fırçası almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Lütfen kullanmadığınız ürünleri önermeyin
  8. I

Yardım Nike iade edilen ürün hakkında

Selam arkadaşlar bundan yaklaşık 20 gün önce niketan aldığım sipariş ettiğim ayakkabıyı kargoya verdim ve 5 gün sonrasında nike iaden alındı ödemeyi yaptık tarafına ulaşması 10 iş günü bulabilir diyordu bu mail bana 02.11.2020 tarihinde geldi 2 gündür nikenin sitesinde bulunan müşteri...
  9. I

Bu gamepad alınır mı

https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-kablolu-oyun-kolu-pc-uyumlu-p-BSSARFST01380?magaza=Kegames arkadaşlar bu gamepad alınır mı veya gamepad önerileriniz var mı başka bütçe ortalama 200 250ye 300ü zorlarım
  10. I

Puma RS-x3 puzzle ayakkabı hakkında

Bu ayakkabıyı kullanan var mı merak ettiğim bi kısmı varda geçen hafta jordan ayakkabı aldım fakat üst tarafı tırtıklı oldugu için su geçiriyor bu ayakkabıda da öyle bir durum söz konusu mu acaba https://www.sneaksup.com/puma-rs-x%C2%B3-puzzle-371570-05 alıcağım ayakkabı bu
  11. I

Ups vs Yurtiçi kargo

Arkadaşlar sneaks updan ayakkabı alıyorum da ups ve yutiçi kargo seçenekleri var kendimiz seçiyoruz istanbulda yaşıyorum bu 2sinden hangisi daha iyi upsyi daha önce kullanmadım bu yüzden soruyorum
  12. I

Bu ayakkabı nasıl kullanan eden bilen var mı

https://www.nike.com/tr/t/jordan-air-cadence-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-J6RZf2/CN3498-100
  13. I

Son Günlerde Viaport AVM ye giden var mı

Ayakkabı alacağım outlet ürünlerinde gerçekten gitmeye değecek ürünler var mı evim oraya çok uzak gitmişken boşa gitmiş olmak istemiyorum var mı gidip bakan gören
  14. I

Nike ürün iade ederken

Niketan almış olduğum ayakkabıyı iade ediyorum bana pdf yolladılar bunu adobe acrobat reader dcden çıkarttırıp kargoya yapıitırmamı söylemişlerç Ben direkt kırtasiyeye gidiğ maili açıp çıkarttırdım nerden çıkarttı bilmiyorum ama bu uygulama değildi bu sorun yaratır mı?
  15. I

Nike Ayakkabı aldım iade hakkında

Başlıktaki gibi nike ayakkabı aldım tabanı rahat fakat kalıbı biraz dar gibiydi sitede 60 gün içerisinde iade aldıklarını belirtmişler ben yarın gün boyunca giyip ayağıma bi sorun oluşturup oluşturmadığına bakmak istiyorum eğer rahatsız eder ve iade etmek istersem kabul ederler mi
  16. I

Yardım Trendyol bilinen marka ürünleri hakkında

Arkadaşlar selam ayakkabı alıcağım trendyolda nike adidas pum vs. ürünleri bulunuyo ve indirimde niketen bi tane ayakkabı beğendim ve trendyolda o ayakkabı inirimde daha önce trendyoldan bilinen bir markanın ayakkabısını alan varsa sorun yaşadı mı taklit olma olasılığı var mı yardımcı...
  17. I

Nike online ayakkabı satın alma

Selam arkadaşlar ayakkabı alacağımda ayakkabı numaraları EU olarak daha önce o şekilde almamıştım 43 numara giyiyiorum EU olarakda 43e mi denk geliyor
  18. I

Öneri Yeni ayakkabı önerisiii

Selam arkadaşlar yeni ayakkabı alacağım bütçe max 650 700 verebilirim önerilerinizi bekliyorum (tabanının rahat olması önemli )
Geri