Arama sonuçları: *

1. Qzer

Bu iki TV arasında kaldım ?

Tcl vs LG bu iki TV arasında kaldım. Tcl qled, hangisini almalı ?
  2. Qzer

Asus cashback paraların nerede ?

1 ay oldu başvuralı, halen cashback parası yatmadı. Parası yatan varmı ? Tahmini ne zaman yatar ?
  3. Qzer

Asus geri ödemesi geldi mi ?

Asus dan monitör aldım. 16 temmuz da geri ödeme için başvurdum. Tahmini ne zaman gelir geri ödeme ?
  4. Qzer

Papara ile hangi Youtube premium paketi alınmalı ?

Papara kartım ile hangi premium paketini alsam daha avantajlı olur ? ögrenci paket 10 tl normal paket 17 tl aile paketi 25 tl
  5. Qzer

Amazon fazla ürün yollamış!!

Bir tane 64 gb lık hafıza kartı siparişi verdim bunlar bana bir kutu yollamış, içinde ise 20 tane hafıza kartı var. Ne yapmalıyım ?
  6. Qzer

İventus saatlik stok durumu!!!

iventus com da saatlik stok degişiyor. Bana garip geldi bunun sebebi ne olabilir ? Güvenlimidir ?
  7. Qzer

RX 5700xt 10000 veriyorlar!

Gigabayt RX 5700 XT kartıma 10.000 veriyorlar. Satmak mantıklı mı ? 3800 TL ye almıştım.
  8. Qzer

İncehesap PS5 gelmiş

https://www.incehesap.com/sony-playstation-5-digital-edition-oyun-konsolu-fiyati-47602/?utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_campaign=08.03.2021-PS5Stoklarda&fbclid=IwAR0FVr50RqQclS_gQQxj7JMP3cGj7j_CLwcLra1WfeTN9ebE6B_SFzHj-Eg 7999 tl
  9. Qzer

Rx5700xt sahibindene satmak!

Sahibi olduğum gigabayt RX 5700xt ye 9500 TL veriyorlar. Bu fiyat iyi mi? sizce ?
  10. Qzer

Skin satarak kazanç sağlamak !

Arkadaşlar sitelerden ucuz skin alarak steam de pahalıya satabilirmiyiz ?
  11. Qzer

Gaming gecesi sonrası kargo ?

Gaming gecesinden aldığımız ürünler hemen kargoya veriliyor mu ? Dün aldığımız ürün bugün kargoya verilmedi.
  12. Qzer

RX 5000 serisi oyun hediyesi

RX 5000 serisi kart alıp hediyesini alan oldu mu ?
  13. Qzer

2. El Ekran kartı alınır mı ?

Sahibinden sitesinde 2500-3500 TL arasında rx5700xt ve rtx2070 gibi kartlar satılıyor. Bu kartlar alınır mı ? Alırken neye dikkat etmeliyim ?
  14. Qzer

Kargom neden iptal oldu ?

Bugün n11 den alışveriş yaptım. Saat akşam 6 gibi kargomun verildigini gördüm. 1 saat sonra baktıgımda kargomun yok oldugunu gördüm. Sebebi sizce ne olmuş olabilir ? Şuan n11 de kargo gözükmüyor.
Top Bottom