Arama sonuçları: *

1. lia shine

MSI Spatium M390 ssd kaça satabilirim?

Yaklaşık 2 sene önce hazır sistem aldım ve bu zamana kadar 500 gb ile idare etmeye çalıştım fakat artık artan oyun gbları sağ olsun 500 gb yetmiyor. Anakartımda 1 tane m2 ssd slotu var o yüzden şuan kullandığımı satıp yeni bir 1tb m2 ssd almak istiyorum. Hızlısından kaça satabilirim?
  2. lia shine

Spor Salonum İade Ücretinden 1 Ay Kesmiş

Dostlar selam, direkt napmam gerektiğini bilmediğim için mağduriyetimi direkt anlatmaya başlıyorum. Geçen sene bir spor salonuna yazıldım yıllığı 5000 liraydı gittiğimiz gün 6000 lira yaptılar. 6000 liraya kayıt oldum 1 gün sonra yine 5000 lira oldu. Biz bir şey demedik olabilir dedik. Haziranın...
  3. lia shine

Amazon Almanya Kargom Ne Zaman Gelir?

Siparişte 11 Mayıs diyor ama dün akşam saat 8de kargonun uçakla İstanbula geldiğini güncellemişler ve ben de İstanbulda oturuyorum sizce kaç günde gelir? Tecrübe eden varsa yarımcı olursa sevinirim.
  4. lia shine

Steam Hesabımı en güvenilir nerde satabilirim ?

Steam hesabımı facebookta valorant grubunda ne kadar eder diye bir soru sordum birisi yazdı 135 okey dedim ama hesabı ilk sen aticaksin dedi ve dedikleri şeyler çok saçma geldi. "26 yaşında adam mi dolandiricam ? - bana güvenebilirsin. " neyse anlaşamadık ben en güvenilir nerede satabilirim ?
  5. lia shine

Trendyol 50tl Kuponlarını Kullandığımda Kargo Ücretini Alıyor Mu ?

Trendyol 50tl Kuponlarını Kullandığımda Kargo Ücretini Alıyor Mu ?
Top Bottom