Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

Gtx 950 Sizce Ne Kadara Satılır?

2 hafta önce çinden 600 liraya Gıgabyte Gtx 950 2gb ekran kartı aldım. 30tl vergi çıktı 630tl civarına denk geldi. Sizce Türkiye de ne kadar satılır fiyat tahminleri alayım? :D
  2. Mert Özkaya

Sistemim Hakkında Fiyat Değerlendirmesi

Sistem; İ3 8100 Gıbayte H310M S2V Msı Gaminx X Rx 470 Corsair Vegance 8gb Ram Team 240gb ssd Gametech Redline kasa Swnoamn m200 soğutucu. Aerocool VX Plus 400W Satıp sistemi yükselteceğim. Fiyat değerlendirmesi alabilirmiyim :)
  3. Mert Özkaya

Aldığım Redmi Note 8 Klon Çıktı

Hepsiburada üzerinden indirimden Xioami Redmi Note 8 almıştım. Baya bir süre oldu fakat 1 yılı geçmedi. Bana yasal bir uyarı geldi cihaz klon olarak tespit edilmiş. Sanırım yurt dışından getirip IEMI kopyalamışlar. Hepsiburada'yı arayıp talep de bulundum. 3 iş günü içerisinde geri dnüş...
  4. Mert Özkaya

MD2 Satılık İlan hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://www.letgo.com/tr-tr/i/sifir-bilgisayarmonitoer-ryzen-3-3100-asus-ph-1650super_43276ac4-9c4c-4181-b39c-7126824a3b54 Ne düşünüyosunuz:D:D
  5. Mert Özkaya

HepsiBurada Alışverişim!

Beyler 25 ekimde bir ram siparişim olmuştu. 10 gün kargoya verilmedi verilecek dediler. Daha sonra bana sormadan siparişi iptal ettiler sms üzerinden bilgilendirdiler ve param geri geldi. 15-20 kasım arası bu ram benim elime ulaştı. 1 aydır hepsiburadaya ulaşıyorum. Sürekli geri dönüleceltir...
  6. Mert Özkaya

Masa Almak Yerine Masa Kaplama Fikri Nasıldır?

Beyler masam biraz kötü oldu ayağı felan sağlam değil. Masa almayı düşünüyordum. Fakat masa almak yerine 2 tane ayak alıp masayı kaplasam güzel olurmu sizce? Masa kaplaması yapan kişiler varım aranızda?
  7. Mert Özkaya

İncehesap İade İşlemi!!

Merhaba Gaming Gecesi uzerinden GAMEPOWER OGRE RGB fakat blue switch klavye aldım 300 liraya. Şu an gördugum kadarıyla İncehesap da 290tl ye Red switch fakat rainbow olan model var. Şu anki siparişi iptal edip onu almak istiyorum fakat iptal tuşu uok arayıncada cumartesi 10 ile 13 arası hızmet...
  8. Mert Özkaya

Gaming Gecesine Gamepower Saber Geliyormu?

Daha önce çok gördum fakat fiyatnıa pek dikkat etmedim kaça geliyor bilenler? Birde genellikle hangi klavyeler geliyor?
  9. Mert Özkaya

25 ekimde Verdigim Sipariş Şimdi Geldi??

Beyler HEPSİBURADA uzerinden bir ram sipariş etmiştim 10 gun kargoya verilmedi depoda olmadıgı için iptal ettiler parası da geri geldi. Fakat şimdi ram elime ulaştı kaç ay sonra ne yapmalıyım?
  10. Mert Özkaya

Öneri 25-35 Tl Arası Alınabilecek Urun Önerisi?

Beyler trendyoldan bu fiyat civarında alınabilecek urun öneriniz varmıdır?
  11. Mert Özkaya

HepsiBurada Rezillik Yaptı!

8gb ram aldım hepsiburada satıcısı üzerinden. Ayın 25 inde aldım hergün arıyorum hergün kargoya verilecek diyorlar. Bugün ise 9. gün siparişimi ben iptal istemeden iptal etmişler. Ne yapayım ben şimdi ?
  12. Mert Özkaya

Yardım Ürünüm 6 Gündür Kargoya Verilmedi? Ne Yapmalıyım?

Beyler 25 ekide sipariş verdim ve bugün 31 ekim dalga geçer gibi hergün depoya ilettik diyorlar bir türlü kargoya vermiyorlar ne yapmalıyım? İptal etmek istemiyorum ucuza aldım.
  13. Mert Özkaya

Rampage Drop'un Şaşırtan Fiyatı

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-r36-drop-7-1-usb-surround-gaming-mikrofonlu-kulakl%C4%B1k-siyah-1207469.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=Cj0KCQjwreT8BRDTARIsAJLI0KKYixs-Iglir3qEKD1CYFc3-o8BI3cFgwWRpWl1cuTbZmmo1ovBduAaAmXQEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Beyler bayadır bu kulaklığın...
  14. Mert Özkaya

Ürünüm Kargoya Verilmedi?

Beyler ram ayın 26 sında kargoya verilmesi gerekiyordu. Anakart ondan sonraki gün kargoya verildi. Ona rağmen dağıtımda şu anda elime ulaşacak. Tam 3 gün oldu kargoya verilmiyor ne yapmalıyım?
  15. Mert Özkaya

İkinci el İ3 9100f Önerisi?

Beyler ikinci elden i3 9100f önerir misiniz?. Ankara.
  16. Mert Özkaya

Trendyoldan Ucuz Ne Alınır?

Beyler 20-30tl ye sizce ne alınır?
  17. Mert Özkaya

Trendyol Kart Kaydetme Nasıl Olur?

Beyler trendyol visa kartını kaydedene 40tl indirim veriyormuş kart nasıl kaydediyoruz?
  18. Mert Özkaya

Yardım Kargom Hangi Kargo Şirketi ile Geliyor?

Beyler trendyoldan bisiklet aldım. 2 tane sorum var. Birincisi kargom yarın ankaraya gelirmi gelirse gidip alacağım? İkincisi ise kargom neredeye bastığımda ups kargo yazıyor ama trendyolda kargo firması olarak yurt içi gözüküyor. Sebebi nedir?
  19. Mert Özkaya

Yardım 40 Liraya Ne Alınır?

Beyler trendyolda 40tl para ne alayım sizce önerilerinizi bekliyorum. Alacak bir şey bulamadım
  20. Mert Özkaya

Yardım Trendyol Asistan Neden Çalışmıyor?

Beyler böyle kalıyor hep ne yapmalıyım?
Top Bottom