Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Telefon görünümlü şok cihazı nasıl temin edebilirim ?

Son zamanlarda gelişen olaylardan sonra bunu bir kaç tanıdığım için alma kararı aldım. Ancak fırsatçı kansızlar değil şok cihazı biber gazlarını bile stoklardan kasten kaldırdığı için temin edebilecek türk site bulamadım. Bazı siteler 20-25 dolardan satıyor üzerine gümrük ve 10 dolar kargo...
  2. Hudzell

Aldığım SSD kullanılmış mı ?

Henüz takabileceğim bir sistem olmadığından test edemiyorum ama paketlemesi ve üstündeki bazı izler bana negatif bir izlenim verdi yorumunuz nedir ne yapmam lazım ? Üstünde çizikler ve son görselde üzerinde aşınma var ve şeffaf poşette gelmesi aşırı saçma geldi. Linki en aşağı bırakıyorum...
  3. Hudzell

Ekran kartı BULAMIYORUM ?

İstanbul'da oturuyorum 0 kartlar aşırı pahalı diye temiz 2. el kart arıyordum. RTX 3060 TI veya RX 6700 XT 7500 bütçem vardı Sahibinden'den bunlara uygun yaklaşık 10 ilan çıktı hepsiyle konuştum hiçbirinden dönüş de alamıyorum. Bu durumdan muzdarip başka insanlar var mı merak ediyorum. Biraz da...
  4. Hudzell

Başkasına aldığım hediye kargoyu şubeden teslim alabilir miyim ?

Dostlar merhaba soru değişik gelmiş olabilir ben yetişmez kafasıyla karşımdaki insanı alıcı olarak belirleyerek hediye aldım ancak yarın çok erken saatte gelicek gibi duruyor. Ve ben de kendim şubeye gidip almayı istiyorum ödeme bilgileri vs. var ama alıcı ben değilim karşımdaki. Dağıtıma...
  5. Hudzell

Nays hakkında yardım

Naysın aşağıdaki indirimi bahsı geçen sitelerde aldığım herhangi bir ürün için geçerli mi ?
  6. Hudzell

Bulgaristan'dan İphone 15 pro max almak ?

Dostlar oturdum boş boş düşünüyordum aklıma birden iphone almayı ucuza getirmek geldi. Bulgaristan vatandaşı olan tanıdığımız var, mesela Bulgaristan'a gittiğinde İphone 15 pro max 256 gb almasını istesem %12 vergi indirimi ve 20k imei kaydını beraber düşününce, toplam 59k'ya geliyor. Türkiye...
  7. Hudzell

Fiyat performans oyuncu koltuğu önerisi

Dostlar bütçe sınırı belirtmedi arkadaşım ama olabildiğince ucuz fp öneri yaparsanız iyi olur.
  8. Hudzell

Elimdeki kağıtın ebatlarına göre zarf satın almak istiyorum

Elimde özel bir kağıt var bunun ebatlarına göre zarf satın almak istiyorum nereden nasıl temin edebilirim acaba ?
  9. Hudzell

Araba al sat işine nasıl girilmeli ?

Dostlar kafamda şöyle bir plan var. Aktif olarak kodlama üzerine uğraşıyorum bana getiri sağladıktan sonra biriktirdiğim parayla araba al sat yapmak istiyorum. Mesela ucuza alınır işte bakımı eksiği tamamlanır üstüne kar payı koyulup satılır şeklinde. Ekspertiz tanıdıklarım var ondan ötürü...
  10. Hudzell

350-400 TL Power bank önerisi

Mümkünse 350 TL olsun. 400 e çok çok zor zorlarım çünkü. Önerilerinizi bekliyorum.
  11. Hudzell

İnce Hesap alışveriş deneyimim. (Şaşırttı :D )

Selamlar dostlar 01.02.2023 tarihinde İnce Hesap'tan bir notebook aldım. Yeni : 03.02.2023 tarihinde 13:39'da elime ulaştı. Bu ürün elime Jetizz adlı kargo firması tarafından elime ulaşacak. Jetizz ile kargolanacağı söylendi ama İncehesap kendi dağıtım aracıyla getirdi. Bu yüzden kargo takip...
  12. Hudzell

Valorant VP alacağım var mı indirim ?

İndirim var mı hiç vp alalı baya oluyor yoksa kendi bildiğim siteden alacağım. @DerratiX @Halsiz @OUHasan
  13. Hudzell

Dolandırıldım sanırım olaya bağlı olarak tüketici hklarımı söyleyebilirmisiniz ?

08.11.2022 tarihinde mağaza ile iletişime geçtik ve çikolata magnet seti aldık. Yaklaşık 250 TL tuttu. 6 iş günü içinde teslimat yapılacağını belirttiler ancak o günden bu güne kargo durumunu sorduğum halde benzer mesajlar atıldı ve en nihayetinde dönüş yapmayı da kestiler. Mesajlar ekte...
  14. Hudzell

İstanbul içi ucuza nereden kıyafet bulabilirim ?

Dostlar ucuzdan kastım, durumumum çok da içler acısı değil de hani bir tane sweat olmuş 200-250 TL bu da fazla geliyor han tarzı yerler falan oluyor sanırım daha önce gitmedim piyasa göre ucuza kıyafetler satan yerler oluyor sanırım bildiğiniz bu tür yerler varsa isimlerini verebilirseniz iyi olur.
  15. Hudzell

Avcılar bit pazarı hakkında bilgisi olan var mı ?

Dostlar öncelikle bu videoyu gördüm ve neredeyse 800 TL olan (şu anki piyasa değerini ve fiyatını hak edip etmediğini bilmiyorum) bu klavyeyi 200 TL'ye alıyor ve açıkcası dikkatimi çekti. Başka başka videolara da göz attım 30 TL'ye 250 Tl'lik klavye bile çıkıyor oradan Düşündüm ve konum olarak...
  16. Hudzell

Yardım Bu kargo bugün gelir mi ?

Dostlar ss aşağıda, kargom bugün elime ulaşır mı ?
  17. Hudzell

Çözüldü✓ Trendyol'da satılan epinler güvenli mi ?

dostlar aşağıya linkini bırakacağım 2500 vp yi almayı düşünüyorum sizce bir sıkıntı olur mu ? daha önce böyle trendyol üzerinden vp almış olan varsa sürecin nasıl işlediğini anlatabilir mi ? pinin bozuk çıkma ihtimali var mıdır...
  18. Hudzell

Yardım MSI ödül programı bitti mi ?

Dostlar aşağıya da linkini bırakıyorum siteye giriyorum hesabımla giriş yapmaya çalışıyorum page not found hatası alıyorum bu normal mi ? süresi mi bitti ? https://rewards.msi.com/?utm_source=color-box-card&utm_medium=qr-code&utm_campaign=msi-rewards#register
  19. Hudzell

Akım korumalı priz önerisi

prizler hakkında hiçbir bilgim yok bildiğiniz düzgün kaliteli akım korumalı priz önerebilir misiniz ? bütçe 200 tl
  20. Hudzell

GamingGen Sisteminizi 3 gün test edeceğiz dedi

dostlar gaming gen'den pc hocası rtx 3060 sistemi aldım onları sıkça sorulan sorular bölümüne göre sistem 1-2 iş günü içerisinde gelecekti bugün onları arayıp direkt depolarına gitmek istedim haftasonu cihaz elimde olsun diye ancak bana "normalde ucuz sistemleri 5-6k tl civarında olanları 1 gün...
Top Bottom