Arama sonuçları: *

1. B

Öneri Bildiğiniz Güvenilir PC Parçası Satan Siteler Var Mı?

Merhabalar. Aşağıdaki siteler hariç bildiğiniz bilgisayar parçası satan siteler var mı? Vatan Sinerji İtopya İncehesap Teknobiyotik Gaming gen Molecule Amazon, N11, hepsiburada gibi tanına siteler Smallman GameEkstra dışında.
  2. B

smallman.com.tr Güvenilir Mi?

Merhabalar. Bu siteden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir? https://www.smallman.com.tr/
  3. B

Aercool VX Plus 500W 2. Elde Ne Kadar Eder?

Soru başlıkta arkadaşlar. Ne kadara satabilirim? @kandes22 @HABAR @Oguzrtx
  4. B

Trendyol 25-30 TL Ürün Öneriniz Var Mı?

Merhaba. Bugün 50TL'ye ne alabilirim diye konu açmıştım. Trendyol şimdi de 25TL alt limitsiz kupon verdi. Önerdiğiniz 0-35TL arası bir ürün var mı? Bilgisayar için olursa daha hoş olur. Dipnot: Geçen konum ile karıştırılmasın aynı değiller.
  5. B

Trendyol 50-60 TL Arası Önerdiğiniz Ürünler

Merhaba. Trendyolda 50TL hediye çeki var. 50-60TL arası bir ürün önerebilir misiniz? İş gören bir şey olsun ne olduğu farektemez.
  6. B

Bu 2. El Sistem Ne Kadar Eder?

I5 4670 (garanti yokkutulu) H81 anakart (garanti yok kutulu) 8gb ram (sifir) M200 soğutucu(sifir) Gtx 770 (garanti yok kutulu) 550w fsp hv pro psu(sıfır) 240gb ssd (sifir) Gametech mesh 4fanli rgb kasa.(sifir) 2. Elde ne kadar eder. Uyumlu mudur ? 1603964886 @kad1RRR @Mert Özkaya @ByEfe04...
  7. B

2. El gtx 1050 alinir mi?

Merhaba; 550 tl ye linkteki elena karti alinir mi. Sistem toplayıp satacağım. Mantıklı mi? Resimdeki bütün kutu, kağıt vs. Duruyormuş 2018 yılından beri int. Cafe de kullanılmış. Fan değiştirilmiş. Furmark 'ta 65 dereceyi geçmiyormuş...
  8. B

Arena Bilgisayar Garanti

Merhaba arkadaşlar. Oyuncumarket üzerinden razer chrima lite aldım. Adam 22 ay garantisi olduğunu söylüyor. Fakat içinden garanti belgesi çıktı fis çıkmadı. Bu sebeple garanti başlangıç tarihini bilmiyorum. Hatta garantiye alınıp alınmayacağını da bilmiyorum. Ne yapmalıyım. Seri no üzerinden...
  9. B

Trendyol 50Tl kuponu Elektronikte Kullanma Yöntemi

Arkadaşlar Trendyol kuponunu eğer trendyol cüzdanınınsa hiç para yoksa 50tl altı ürünlere kullanabilirsiniz. Bu nedenle sadece 50tl ve altı ürünlerde sepet kısımda kupon gözüküyor. Eeee. Si, eğer 250tl lik bir klavye almak istiyorsanız ne yapacaksınız? Bunun için trendyol cüzdanınıza 200tl...
Geri