Arama sonuçları: *

1. mustafak0

Yardım Müller vs Assur Plus Şarjlı Matkap

Konuyla alakalı hiç bir fikrim yok. Ev kullanımı için almayı düşünüyorum. Sizce bunlardan hangisi daha mantıklı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bunlar dışında tavsiyelere de açığım sadece fiyat olarak bunlara yakın olsun yeter. Müller...
  2. mustafak0

Kargocuyu bekletmek .

Bugün itopyayı aradım sistem hakkında konuştum kapatırken eleman dedi ki kargocu geldiği zaman kargoyu kontrol etmeden alınız pandemi dolayısıyla yoğunluğumuz var bu yüzden kontrol etmeden alınız 2 hafta(farklı bir zamanda demiş olabilir 2 haftayı salladım) içerisinde bir sorun yaşarsanız bize...
  3. mustafak0

Yardım Trendyol VGA TO HDMİ

trendyoldan bu donusturucuyu aldim fakat gelen donusturucu dark marka değil denemek icin kasanin arkasindaki vga kablosunu söktüm buna taktim hdmi ucunuda ekran kartina taktim fakat goruntu gelmedi baska turlu nasil test edebilirim bunu 1599823780 https://ty.gl/fkip3ap
  4. mustafak0

İtopya Kargoya Verildi

Dun gelen mailde siparisiniz ups kargoya teslim edilmiştir diyordu bugün ups'i arayip sordugumda saticinin ups'e benim adima herhangi bir kargo vermedigini soyledi sizce kimde hata var.
Top Bottom