Arama sonuçları: *

1. Zarafel

Anizium adlı site ödemeleri otomatik yenileyip aylarca benden para çekmiş

anizium.co Bu siteye kayıt olmuştum 1 ay bedava diye sonra beni en ust pakete geçirip aylardır para çekiyorlarmış yeni ögrendim. Sitesinde uyelik iptalide yok iptal için mail atmamız lazımmış 1 saat aradım destege yazdım mail at dediler. Bence bu tamamen bilinçli dolandırıcılık. Dikkat edin sizde
  2. Zarafel

Bu ethernet kablosu modemden pcye mi?

Modemden pcye bağlamak için 10m ethernet (lan) kablosu alıyorum da bu doğru dimi? Bu kabloda Ethernet diyor diğer bir üründe ise CAT6...
  3. Zarafel

Vatan kendi hatası sonucu ürünü alamamamdan dolayı ücret iadesi alın diyor.

Dün böyle bir konu açmıştım bugün beni arayıp sistemde hata oldugunu ve ücret iadesi verebiliceklerini söylediler. Sistem şuanda stokta olmadıgı için gönderemiceklerini belirttiler. Bu durumda ücret iadesi almak yerine muadili bir sistem talep edebilir miyim? Yani bana gidipte rtx 4060 lı...
  4. Zarafel

Vatandan alışveriş yaptım ancak siparişlerimde gözükmüyor

Bunu yaşayan var mı arkadaşlar sistem aldım 20k ya ancak siparişlerimde gözükmüyor mesaj da gelmedi telefona veya maile parayı çekmiş karttan kontrol ettim bankayıda arayıp
  5. Zarafel

Çift monitör koyabileceğim L masa gerekli

3 bin tl bütçem var yardımcı olurmusunuz
  6. Zarafel

Bu ülkede işini düzgün yapan 1 tane kurum olmaz mı?

Aras kargo kargomu 3 gündür transfer merkezinde bekletiyor şubeye getirsesler gidicem kendim alıcam müşteri hizmetinin h si yok arıyorsun telesekreter sadece otomatik konuşuyor İtopyadan ürün aldım bozuk çıktı değişim için geri yolladım 10 gündür cevap almıyorum ürün hakkında. Max 5 iş günü...
  7. Zarafel

Nike Air Force 1 '07 Alınır mı

https://www.nike.com/tr/t/air-force-1-07-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-cbBh9R/DR0155-100 Bugün bunu aldım ama araştırmadan aldım nike ın sitesi diye markaya güven vesaire kullanan alan var mı daha önce air force serisi orjinal kullanımı nasıldır Kargo yurtdışından geliyormuş uzun sürebilir gelmesi
  8. Zarafel

İtopya'dan havale ile ürün aldım ancak ödeme hala onaylanmadı

Bu şekil bekliyorum daha önce bunu yaşamış olan veya ne yapılacağını bilen var mı ödemeyi gerçekleştirdim çünkü havale ile
  9. Zarafel

2. El ürün satarken hangi uygulama kullanılmalı

Letgo, Dolap, Sahibinden gibi bir çok site var hangisi daha avantajlı sizce
Geri