Arama sonuçları: *

1. D

Tıraş makinesi önerisi?

Merhaba arkadaşlar saç sakal vücut tıraş makinesi arıyorum. Kademe başlıklı olması önemli, genelde kirli sakal kesiyorum. Başlıksız da 0'a yakın kesse iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  2. D

Yüzüklerin efendisi kitabı için daha uygun fiyat bulabilir miyiz?

En uygun amazonda gözüküyor. Daha uygun bir site bulmak mümkün mü? Varsa kampanya kodu da olur
  3. D

Algida kodu olan paylaşabilir mi rica etsem?

Merhaba, fazladan algida kodu olan paylaşabilir mi arkadaşlar?
  4. D

Ryzen 3600 sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar son zamanlarda ekran kartı fiyatları düştüğü için tekrar konu açıyorum. Sistemim ekipmansiz ve ekipmanlarla ne kadar eder acaba? Bir de kasa içindeki parçaları ayrı ayrı mı satmak mantıklı olur, yoksa tek parça halinde mi? Tüm ürünlerin 1 yıl kadar garantisi kaldı. 1 X AMD RYZEN 5...
  5. D

Yemeksepeti ya da benzeri yemek siteleri için kod var mı?

Merhabalar, indirim kodu var mı acaba?
  6. D

Ryzen 3600-GTX 1660 Super sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar sistemim ne kadar eder acaba? Ram dışında sistemdekilerin en az 1 yıl garantisi var. 1 X AMD RYZEN 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci 1 X GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı 1 X Dark Maxima V20 1 X CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze...
  7. D

Jumbum.com güvenilir mi?

Ram almak istiyorum site guvenilir mi acaba? https://www.jumbum.com/Ballistix-8GB-3600MHz-RGB
  8. D

Bu hafta Bime gelen sandalye alınır mı?

Merhaba, bime gelen sandalye alınır mı? Fiyatı 279 TL.
  9. D

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi götür hakkında soru

Merhaba, Başlıktaki kampanyadan yararlanmak icin telefonun yanında telefonun kutusu, sarj aleti vs. diğer aksesuarların gönderilmesi gerekiyor mu?
Top Bottom