Arama sonuçları: *

1. Mehmet

Öneri Hava temizleyici cihazlar alınır mı?

Dostlar airfryer cihazlar popüler oldu aldım ve çok kullanışlı olduğunu gördüm. Şimdi de hava temizleyici cihazlar için bu durum geçerli. Sizce işe yarıyor mu almaya değer mi? Bütçem 2k
  2. Mehmet

Sizce bu ürün alınır mı? - Philips Pil Şarj Cihazı

Sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/philips-scb1240nb-mini-pil-sarj-cihazi-800-mah-sarjli-pil-2-li-p-HBV00000VG3CD?magaza=Arestrendy Bütçem 70TL en fazla
  3. Mehmet

MediMarkt alışveriş deneyiminiz nasıldı?

Dostlar MediaMarkt üzerinden TCL 10 PLUS cep telefonu alacağım. MediaMarkt internet sitesinden daha önce alışveriş yapanlar deneyimlerini, paketlemeyi ve hizmetlerin nasıl olduğunu kısaca anlatabilirse sevinirim. :)
  4. Mehmet

Game Satış güvenilir mi?

Dostlar yarın Steam 50TL cüzdan kodu alacağım ve Game Satış üzerinde 50TL cüzdan kodu 49.50TL. Sizce güvenilir mi daha önce alan oldu mu?
  5. Mehmet

Dolap TC ister mi? Güvenilir mi?

Arkadaşlar Dolap üzerinde kendi oyunumu satmak istiyorum ancak TC istiyor mu bir kaç kişiden TC istiyor diye duydum.
  6. Mehmet

AXEN AX58LEDJ203 58'' 146 CM Televizyon Alınır mı?

Dostlar eski televizyon bozulması üzerine Vatan şart olacak şekilde bir televizyon arıyoruz. Bizim için 4k olması, wi-fi olması vb. şeyler önemli değil. Sadece boyutunun büyük olması önemli. Bütçe max 4k. Sizce bu alınır mı...
  7. Mehmet

Play Store oyun nasıl teslim ediliyor?

Dostlar PlayStore üzerinden zorla da olsa oyunu aldım ancak oyunu nasıl indireceğim. Siparişlerimde gözüküyor?
  8. Mehmet

Amazon Prime Alınır Mı?

Arkadaşlar normalde EXXEN alacaktım ancak içerikleri ve reklamlı olması beni kendinden soğuttu. O yüzden Amazon Prime almayı düşünüyorum. Ancak tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bana avantajlarını anlatır mısınız? Bir de BF3 bedava veriyormuş galiba. Bu BF3 aldığımızda hep bizim mi olacak yoksa...
  9. Mehmet

Gamesatış'dan Steam cüzdan kodu alınır mı?

Arkadaşlar Gamesatış'dan 20TL ve 5TL Steam cüzdan kodu almayı düşünüyorum. Hemen teslim ediliyor mu? Güvenilir mi?
  10. Mehmet

Game Satış güvenilir mi?

Arkadaşlar sizce güvenilir mi? https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/cities-skylines-879844
  11. Mehmet

Bu siteden PAPARA kart alınır mı?

Ben bir İninal kart kullanıcısıyım ancak gerçekten çok fazla para kesmeye başladı ve bu durumundan hiç memnun değilim. Biraz önce bir konuda Papara kartın İninal kartdan ne kadar avantajlı olduğunu okudum. Ve bu kartı almaya karar verdim ancak bu siteden alınır mı bilmiyorum...
  12. Mehmet

Xiaomi 20.000 mah hızlı şarj

arkadaşlar bu ürün elime ulaştı ancak 2 adet USB şarj girişinden hangisi hızlı şarj anlayamadım. Ürün bu.
  13. Mehmet

Play store 20TL kartı Steam cüzdan çevirme

Arkadaşlar Bir arkadaşım 20TL play store kartı hediye etti ancak ben mobil oyun oynamıyorum. Bu parayı steam cüzdan'a çevirme şansım var mı?
  14. Mehmet

Trendyol Paraya Para Eklenir mi?

Arkadaşlar kampanyadan cüzdanıma 100TL geldi. Ancak bu pars Trendyol para ben gerçek para eklesem. 125 tl ürün alabilir miyim?
  15. Mehmet

Trendyol Cüzdan nedir?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere koleksiyon 50 kaydetmeye ulaşınca trendyol 100TL vereceğini söylüyor. Bu para söylenene göre cüzdan parası olarak gelecek. Peki ben bu parayla trendyol üzerinden 100TL ye istediğim gibi bir ürün alabilir miyim?
Top Bottom