Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Usb çoklayıcı önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, 3.0 veya 2.0 olabilir kablosuz istiyorum. 3 tane USB A olsun en az mümkünse 1 tane type C olursa tatlı olur Herhangi bir fiyat yok kafamda fiyatını hak eden bir ürün olması yeterli.
  2. aragonattt

İmzamdaki sistemi satsam ne kadar eder?

Soru başlıktaki gibi arkadaşlar şu sıralar oyunlarla aram kopuk bi tane apu sistemim var onu kullanmaya devam ederim diye düşünüyorum 1tb hdd ve monitörümü satmayacağım. ssd 0a yakın ramlerin psu ve kasanın garantisi mevcut işlemci 2 yıllık
  3. aragonattt

Ucuz güzel monitör 1ms 75hz FHD

21.5" 1ms 75hz FHD monitör AOC un bana fiyatı iyi gibi geldi grafikten bakınca fiyatının genele göre düşük olduğunu gördüm yorumlarınız alacaklara rehber olabilir https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-g2260vwq6-21-5-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,7184077.html
  4. aragonattt

Satacağım apu sistemin ederi nedir

gigabyte A320m s2h Ryzen 3 3200g 8+8 16 gb Hyper 2400mhz ram Team Group 480Gb SSD 350watt psu (öyle bilindik bir marka değil bilgisayarcıdan almıştım 2.el) Yan tarafı L şeklinde temperli camlı 1 adet rgb fanlı kasa SSD Anakart ve ram garantili
  5. aragonattt

Ben vs Deluxe 5A 3070 sistem

Arkadaşlar bi baktım 3060ti fiyatıyla 3070in fiyatı aynı olmuş öyle kafama esti bi sistem topladım 3070 sistemlerin fiyatları r9veya i9 kullanıldığından fazla oluyor diye ama sonra gamegarajda 12200tlye bi tane gördüm hangisi daha tercih edilebilir bir de siz bakın istedim becerebilmiş miyim bir...
  6. aragonattt

2021 2001 in tekrarı mı olacak??

2001de dolar artmaya başladığında çoğu kişi bu zamanda sistem toplanmaz muhabbeti yapmış internette de çok dalgası döndü acaba biz stok yok bekleiyn falan derken 2001'in tekrarını mı yaşıyoruz haberimiz yok ??
  7. aragonattt

Display port kablo önerisi

Yeni 2k moniötrümü display portla kullanmak daha mantıklı sanırım düzgün bir kablo önerebilir misiniz 1.5 2 metre yeterli okur fiyatı çok tuzlu olmasın
  8. aragonattt

Bu site güvenilir mi?

https://www.gamersarena.com.tr/ den alışveriş yapmayı planlıyorum corsair vengeance 2x8 3200 mhz ram alıcam ama pek bilmiyorum güvenemedim ben.
  9. aragonattt

2. el piyasa araştırması

Arkadaşlar ikinci el parçalar içinden sahibinden ve letgodan başka alışveriş yapılabilecek site var mı? Özellikle ekran kartı için.
Top Bottom