Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Sahibinden Param Güvende Hakkında

Sahibinden'den bir oyuncu koltuğu almaya karar verdim. Bunu param güvende ile yapmayı düşünüyorum. Ama bazı arkadaşlar bu işlem için kilo sınırının (desi) olduğunu; bu yüzden bu işlemin olmayacağını söylediler. Bir de bu uygulama ne kadar güvenilir? Tecrübesi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir...
  2. CesarVialpando

Sahibinden'den İlk Defa Alışveriş Yapacağım

Oyuncu koltuğu alacağım ama fiyatlar malum. Bilinmedik bir markadan bir oyuncu koltuğu da almak istemedim açıkçası. Bu yüzden 2. ele yöneldim. En azından bilindik markalar var. Sorum şunlar: -Alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyim? -Parayı 2 veya 3 aya bölerek verebilir miyim? Bu konuda...
  3. CesarVialpando

Sıfır Hiç Açılmamış G102 Mouse

Selamlar. Birkaç ay önce G102 mouse bozulmuştu ve bunun üzerine ben de müşteri hizmetlerine ulaştım. Onlar da bana aynısından sıfır yeni bir mouse gönderdiler. Şu an hiç açmadım; öylece duruyor kenarda. Halihazırda Steelseries bir mouseum var zaten. Bu yüzden satacağım. Sizce şimdi satayım mı...
  4. CesarVialpando

200₺'ye New Era Raiders Şapka Aldım

Hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu sizce?
  5. CesarVialpando

Amazon.com.tr İlk Alışverişim Hakkında Soru

Merhabalar. Bu siteden ilk kez alışveriş yapacağım ve aşağıya linkini koyacağım klavyeyi alacağım. Bu sitede gümrük vs. muhabbetleri olur mu? Kargo ücreti nasıl olur? Ve ürün elime ne kadar sürede ulaşır? Bu site konusunda bayağı bilgisizim. Aydınlatır mısınız? :)...
  6. CesarVialpando

Steam Onaylama Sorunu

Elimde 74 tllik kasa var ama bir türlü satamıyorum. Sorun nedir?
  7. CesarVialpando

Tosla İban Numarasından Para Gönderme

Alışveriş yaptığım kişi Whatsapp'dan iban numarası istedi. Ben bu iban numarasını nereden bulacağım? Ve bunun için banka hesabı gerekiyor mu? Yoksa sadece tosla hesabının olması yeterli mi?
  8. CesarVialpando

Gamenote Klavyemi Nasıl Garantiye Veririm?

Kullanmakta olduğum KB-432L klavye başıma epey sorun çıkardı. Ben de bu sebeple klavyeyi garantiye vereceğim. Fakat bunu nasıl yapacağımı ve sürecin nasıl işleyeceğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok iyi olur.
  9. CesarVialpando

Vatan Bilgisayar İade Hakkında Soru

Merhaba ben bilgisayarımda yaşadığım bir problem sebebiyle bugün iade işlemi gerçekleştirdim. Oradaki eleman ürünü servise göndereceğini, 2 hafta sonra da sistemi monte edilmiş bir şekilde alabileceğimi söyledi. Benim ürünü iade edip başka bir marka alma şansım tükenmiş mi oldu?
Geri