Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

Ürünü Kargoya Verdikten Sonra Gönderim İptal Edilir mi?

Arkadaşlar 2.el bir ürün satacağım. Ürünü kargoya verip, takip numarasını alıcıya yolladıktan sonra parayı ödemeyi teklif ediyor. Kargoya verdiğimde eğer ödemeyi yapmazsa kargoyu iptal edebilir miyim? Ona ulaşmadan bana geri gelir mi?
  2. lerensavasl

Amazon Prime Üyeliği İptal Edilmezse Ne Olur?

2 ay 3 ay falan parasını ödemezsem abonelik kendi kendine iptal olur mu? Papara'ya bağladım. Karta para atarsam 8TL direk yutacak galiba. 2 ayrı hesap benim Papara'ma bağlı. Şuan Papara'yı kullanmam lazım ancak içine para atamıyorum :) Aboneliği iptal etsem diyorum ama diğer hesabı iptal...
  3. lerensavasl

Mi Band 6 'yı 2.el Satabilir miyim?

Arkadaşlar bir ticaret üzerine Mi Band 6 takas teklifi geldi bana. Piyasa fiyatı olarak takas edilebilir ancak, Letgo'dan ben bu saati satabilir miyim? Daha önce akıllı saat satma deneyimi olanlar cevaplayabilirlerse sevinirim. Akıllı saatlere karşı talep nasıl? Müşteri bulmakta problem yaşar mıyım?
  4. lerensavasl

Amazon'da Fiyata Vergi Dahil mi?

her şey dahil 42TL mi öderim yoksa vergileri ayrı mı öderim? Ürün; https://www.amazon.com.tr/dp/B07HH12RGC/ref=asc_df_B07HH12RGC1611527580000/?creative=380333&creativeASIN=B07HH12RGC&linkCode=asn&tag=cimritr-21 Satın alım aşamasında "Vergi Bilgileri" adı altında bir yer var ondan kafam karıştı...
  5. lerensavasl

İnternetten Alışveriş Yaptığınız Teknoloji Marketleri Neler?

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Şu sıralar benden mekanik klavyeye yönelik postlar okuyabilirsiniz :) Sorum şu şekilde; internetten alışveriş yaptığınız mağazalar neler? Ben kendime mekanik klavye araştırırken Hepsiburada, İncehesap, İtopya, Gittigidiyor, Trendyol, n11 sitelerine bakıyorum...
Geri