Arama sonuçları: *

1. marilyn

Kürek önerisi lazim .... .

Kürek lazim rampa vs yapabilmek için gerektiğinde katlanip çantaya sığabilecek baya sağlam olmasi lazim cunku baya taşa toprağa vuracağım öneriniz varsa bekliyorum 1718917254 Bütçe önemsiz 400/500 olur gerekiyorsa 1k da veririm
  2. marilyn

Yardım Yurtiçi kargomu kaybetti

Sahibinden uzerinden param güvende ile bisiklet parçasi sattim yurtiçi normalde 2/3 günde kargoyu gotururdu 1 hafta olacak kaybolduğunu söylediler karşı taraf ile iletişime geçtim ikimizde şubeye gittik antalyadaki şube kargonuz hala sakaryada diyor sakaryadaki şube kargo bizden çıktı diyor bir...
  3. marilyn

Yardım Vans ayakkabı önerisi

Vans ayakkabı alacağım mağazalarda hep beyaz tabanlı var siyah yada kahverengi tabanlılarında 42.5 olanı yok vansın sitesindede bulamadım trendyolda hepsiburadada orjinal vans satan mağaza biliyormusunuz tabanı kahverengi olsun beyaz olmasın lütfen çok kirleniyor
  4. marilyn

Yardım internetten gitar alacağım

internetten gitar alacağım ama tam olarak emin değilim bazı kişiler internetten alma bozuk gelir bilmemne vs falan diyor ama 2. elde yakında oturan almak istediğim gitarı kullanan biriside yok jackson js11 almak istiyorum zuhalmüzikten...
  5. marilyn

Yardım gamesatış güvenilir mi? dolandırılırmıyım

hesap satın alacağım csgo hesabı saıtn alacağım kişinin hesabında herhngi bir alım olmamış geri alınamazmış birde atıyorum ben satın aldım ürünü göndermeme gibi durummu varmı acaba yani sistem nasıl işliyor ?
  6. marilyn

Yardım incehesapta bedavadan kulaklık satın alma bugu

dediğim gibi istediğim kadar bedava kulaklık satın alma bugu buldum bildirsem bedava kulaklık gönderirlermi
  7. marilyn

Yardım İncehesap iade işlemleri

İncehesaptqn corsair elite v3 psu aldım iade etmek istiyorum incehesaptan alınma kargo geldiğinde kontrol anaçlı jelatini sökülüp (kutu dışındaki poşet kaplama) içerisine baktım sadece iade alırlarmı ürün ile ilgili birkaç kronik sıkıntısı olduğundan dolayı iade etmek istiyorum kabul ederlermi...
  8. marilyn

Yardım İncehesap kargo durumu

Normalde kargonuz paketleniyor derdi pazartesi kargolanırdı burada kaldı aşama olarak sıkıntı falanmı var başkalarınında böylemi bu cuma satın alan var ise bilgilendirebilirmi
  9. marilyn

Çözüldü✓ İncehesapta kargolar ne zaman gelir

Cuma gaming gecesinden aldım sadece ne zamana geliyor onu merak ettim
Top Bottom