Arama sonuçları: *

1. Galeyan

Yardım Taksitli telefon nasıl alınır?(Faizsiz)

Taksitli telefon alabileceğim bir yöntem var mı? Ticari kredi kartına taksit yapan hangi siteler veya mağazalar var.
  2. Galeyan

Pazarama peşin fiyatına taksit sorunu

Pazarama ana sayfasında Resimdeki peşin fiyatına 9 taksit olduğunu belirten bir reklam var. Kampanya koşullarını tekrar tekrar okudum tüm koşulları sağlamama rağmen ürüne 9 taksit yaparken vade farkı alıyor. Sorun ne olabilir?
  3. Galeyan

Resimdeki ayakkabıyı nereden alabilirim?

Reklam olarak gördüğüm resimdeki ayakkabıyı nereden bulabilirim?
  4. Galeyan

Yardım 25k taksitli televizyon önerisi

25k bütçeyle taksitli bir TV almak istiyorum peşin fiyatına taksitli olursa sevinirim.
  5. Galeyan

Sinyal güçlendirici ne almalıyım?

En iyi sinyal güçlendirici hangisi? Ve hiç çekmeyen bir yerden çekmesini sağlar mı yoksa az çeken yerdeki sinyali mi arttırır?
  6. Galeyan

Linkteki televizyon alınır mı?

https://www.epey.com/televizyon/philips-50pus8808.html Bu cihazı almayı düşünüyorum sizce bu fiyat bandında iyi mi?
  7. Galeyan

Yardım Televizyon önerisi yapar mısınız?

Aylık ortalama 5k ödeme ile alabileceğim bir televizyon önerisi istiyorum. Özellik olarak Android olması ve ekran kalitesinin iyi olması önceliğim.
  8. Galeyan

Samsung shoptan telefon alıp vergi iadesi kabul edilen var mı?

Samsung shoptan telefon alıp vergi iadesi kabul edilen var mı?
  9. Galeyan

Yardım Vergisiz telefon alanlar YARDIM EDİN!

Vergisiz telefon kampanyasından yararlanmak için Samsung shoptan m34 satın aldım. Fakat gelen e faturada IMEI numarası seri no: olarak belirtilmiş. Samsung'dan veya başka bir yerden telefon alan arkadaşlar sizin faturalarınızda IMEI bilgisi nasıl yer alıyor? Kaç gündür bu konuyu açıyorum fakat...
  10. Galeyan

Samsung faturada IMEI yerune seri no

Vergisiz telefon için Samsung internet sitesinden m34 satın aldım Faturada IMEI no yerine seri no var ve müşteri hizmetleri tüm firmalarda IMEI numarasının seri no olarak bulunduğunu söylüyor. GSB yi aradığımda ise bu şekilde kabul edilemeyeceğini belirttiler sizce ne yapmalıyım.
  11. Galeyan

Telefon aldım faturada yazan seri no IMEI mi?

Telefon aldım faturada yazan seri no IMEI mi?
  12. Galeyan

Vergi iadeleri ne zaman gerçekleşiyor?

Üniversitelilere vergisiz telefon kampanyasındaki vergi iadeleri ne zaman gerçekleşiyor?
  13. Galeyan

Vergi indirimi konusunda net bilgisi olan var mı?

1 Kasım'da yürürlüğe girdiği söylendi ama hala kimsenin net bir fikri olduğunu sanmıyorum süreç nasıl olacak, şimdiden cihaz alabilir miyiz?
  14. Galeyan

Ortalama 1.5k ya mont önerisi

Ortalama 1.5k bütçem var. Kışa girmeden bir mont almak istiyorum. Öneri istiyorum
  15. Galeyan

Öğrencilere uygulanacak telefon ve bilgisayar vergi affı hakkı nasıl kullanılır?

Öğrencilere telefon ve bilgisayar vergi affı bugün yürürlüğe girdi deniliyor bu hak nasıl kullanılır?
  16. Galeyan

2. El laptopu nasıl satabilirim?

2. El laptopu nasıl satabilirim? Birkaç gündür letgo sahibinden dolap gibi uygulamalar üzerinden satışa koydugum cihazımı satamiyorum. Satmayı geçtim teklif veren dahi 2-3 kişi satışlar böyle yavaş mi yoksa başka platformlar mi kullanmam gerekiyor.
  17. Galeyan

Acer predator 17.3 inç cihazımı ne kadara satabilirim?

GTX 1050ti ekran kartı (4gb) 8 GB ram 128 SSD 1 TB HDD 17.3 inç ekran İ5-8300h Cihazın klavyesinde bazı sorunlar var sizce ne fiyata satabilirim?
  18. Galeyan

Peşin fiyatına 12 taksit laptop

Peşin fiyatına 12 taksit laptop almak istiyorum. Böyle bir kampanyası olan site veya mağaza var mı?
  19. Galeyan

13k TV bütçem var. İndirim beklemeli miyim?

Ortalama 13k bir bütçem var ve 55 inç üstü bir TV almak istiyorum. Linkteki cihazlardan birini almayı düşünüyorum. İndirim beklemeli miyim? Yoksa fiyatlar daha da mı artar
  20. Galeyan

Bu paraya bu TV iyi mi?

Biraz indirim gelirse Bu cihazı almayı düşünüyorum bu fiyat bandında iyi midir? Alternatifi var mıdır?
Geri