Arama sonuçları: *

1. AliMert37

Sahibinden param güvende ile satış yapmak?

Rx590 ekran kartımı satmak istiyorum. Birisi kredi kartıyla alacağım o yüzden param güvende ile alabilirim dedi. Bende emin olamadım. Daha önce birkaç satış yapmış hesabından param güvende ile. Onun ssini attı. Emin olamadım ama
  2. AliMert37

Amazondan alınan ürünü 1 hafta sonra teslim almak

Cloud 3 sipariş vermiştim. Şuanda şehir dışında olduğum için ürün geldiginde test edemeyeceğim. Bildiğim kadarıyla 14gün iade hakkı var. Ürünü 4 5 gün geç teslim alma şansım var mı?
  3. AliMert37

Dolap üzerinden satış yapmak?

Klavye satacağım ama alıcı dolap üzerinden ucuza geleceğini söyledi. Param güvende kullanmaya korkuyorum. Dolapta öyle şeyler yaşarmıyım?
  4. AliMert37

Mng kargo kaça kadar dağıtım yapıyor?

Kargom sabah 8de ilçeme giriş yapmış gözüküyor ama teslim edilmedi bu gün. Bu saatten sonra gelir mi?
  5. AliMert37

Sizce bilgisayar toplayıp satarak para kazanabilirmiyim?

2.el olsun inidirmli şekilde 0 olsun pc toplayarak satabilirmiyim? Satsam kazandığım para uğraşıma değer mi?
  6. AliMert37

İtopya iade hakkinda

Mouseyi iade etmek istiyorum l. Böyle bı mail attılar ama fatura e-fatura olarak gelmiyor mu? Kendim faturayı kağıda çıkartıp öyle mi yollayacağım?
  7. AliMert37

İtopya aldığım mouseyi iade edemiyorum.

İade etme gibi bir tuş çıkmıyor. Mailden sipariş numaramı istediler ama hala dönüş yok
  8. AliMert37

PTT kargo cumartesi kargo getirir mi?

Şuanda il içi aktarmada gözüküyor. Yarın gelir mi kargom?
  9. AliMert37

Elimdeki parayla ne yapabilirim?

Kumardan 3-3.5k ya yakın para çektim. Bu parayla ne yapabilirim. Yatırım falan da olabilir
  10. AliMert37

Kargolar çalışıyor mu?

Bu gün kargoya bir şey versem bayramdan önce gider mi?
  11. AliMert37

MediaMarkt kargoyu hangi şirket getiriyor

Mouse aldım ne zamana gelir?
Top Bottom