Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Yardım Hepsipay bakiyesi nasıl bozdurulur?

Arkadaşlar hepsipayda 1044 TL var. Hepsiburada içinden Razer gold ve steam cüzdan kodu da alamıyorum. Bunu en az zararla nasıl bozabilirim. Bilen eden var mı? Hepsipay kartla başka siteden alışveriş de yapamıyorum teknik sorun varmış. Ne zaman düzelir belirsiz. Bilen eden varsa yardımcı...
  2. cengizovic

Pazarama iade süresi nedir?

Arkadaşlar ilk defa bir ses sistemi alacağım Pazarama üzerinden. Sitede iade süresi yazmıyor. Beğenmezsem iade etmeyi düşünüyorum. İade süresini bilen var mı? Klasik 2 hafta mı?
  3. cengizovic

Iyzico ve parolapara Amazon.com.tr geçerli mi?

Merhaba Amazondan 1 TB M2 SSD alacağım. İyzico şuan hangi sitelerde geçerli yardımcı olur musunuz? Bugün hesap açtım müşteri hizmetlerine yazdım katılabilirsiniz dedi fakat Amazon geçmiyor. Paralapara kartını iyzico kaydetsem oluyor mu? Yoksa geçerli olan sitelerden yapmayı deneyeceğim.
  4. cengizovic

Günlük giyim için puma ayakkabı önerisi

2000-2500 TL kadar ayakkabı önerir misiniz? Mümkünse siyah olsun sadece, yaz boyu giymeyi düşünüyorum. İlk defa bir puma ayakkabı alacağım uzun ömürlü ve dayanıklı olması önemli.
  5. cengizovic

En düşük ücretli kargo firması hangisi?

Arkadaşlar en düşük nasıl kargo ücreti ödeyebilirim? Arkadaşım bana 3 tane zippo yolladı PTT kargo ile göndermesini istedim 210 TL tuttu. Yani toplamı 240 gram nasıl bu kadar pahalı anlamıyorum gerçekten. En ucuz diye PTT seçtim fiyatlandırmaya bak. Sahibinden uygulamasından kargo ile gönderim...
  6. cengizovic

Hepsiburada bu Cat7 kablo alınır mı?

Hepsiburada 200 TL üzeri 100 TL indirim kuponum var. Normalde CAT6 alacaktım ama buna denk geldim. Sizce alınır mı? Modemle Pc arası 4m falan var diğer odada. https://www.hepsiburada.com/alfais-4259-cat7-ethernet-rj45-modem-internet-kablosu-5-mt-10gbps-600mhz-pm-HBC000001BGUF yoksa cat6 mı...
  7. cengizovic

Modem-PC Cat6 kablo önerisi

Modemden PC'ye bağlamak için kablo önerir misiniz? Modemim hemen yan oda da 5 metre yeterli olacak sanıyorum. Uygun kaliteli kablo arıyorum.
  8. cengizovic

Kuponum var ne almamı önerirsiniz?

Arkadaşlar Vodofone Her şey yanımda uygulamasında 500 TL üstü 300 TL indirim kuponum var. Ne almamı önerirsiniz? Kulaklık yenilemeyi düşünüyorum. Bende şuan Gamenote H216D var. Onu mu yenilesem? Bütçem maks 300-400 TL yani kuponsuz haliyle 700-750 TL. Dünden beri bakınıyorum ama karar veremedim...
  9. cengizovic

Gaming.gen.tr ürün iadesi yapan ya da sorunla karşılaşan var mı?

Merhaba, ben XPG Summoner Red Switch klavyeyi alıp denemek istiyorum. Red switch pek tercihim değildir. Klavyede hissiyat önceliğimdir. Gaming.gen.tr üzerinden bu klavyeyi alıp denemek istiyorum. İade ederken sorunla karşılaşır mıyım? Daha önce ürün iade eden ya da iade ile ilgili sorun yaşayan...
  10. cengizovic

İtopya iade etme nasıl yapılır?

Agalar siparişlerim kısmında iade için herhangi bir şey göremedim. Yardımcı olur musunuz?
  11. cengizovic

A101 internetten aldığım ürünü iade etme

Agalar A101'in internet sitesinden aldığım ürünü mağazaya gidip iade etsem alıyorlar mı? Bilginiz var mı?
  12. cengizovic

Neden mi Amazon Prime alınmalı? (7 madde)

Öncelikle Amazon Prime üyeliğim 9 aydır aktif ve kullanıyorum. 8 lira gibi bir ücret ödüyorum. Burada amacım reklamını yapmaktan çok adamlara destek olmamızı istemem. Çünkü 8 lira 1 dolar bile etmiyor. Bu fiyata bize sınırsız içerik sunuyorlar. Alışveriş indirimi, bedava kargo, prime video...
  13. cengizovic

Amazondan aldığım ürün teslim edilemedi diyor

Arkadaşlar amazondan monitör almıştım tahmini teslimat 29-30 nisandı fakat daha bugün dağıtıma çıkmadan teslim edilemedi diyor bu ne iş? Ya bir de amazon prime aldım. Yeminle bu kargoculardan bıktım ya. 10 tane pc parçasının 6 sını gidip şubeden aldım. Merkezde 40 km..Amazona baktığımda ise...
  14. cengizovic

İncehesap başkasının kartıyla alışveriş yapılıyor mu?

Arkadaşlar gaming gecesinde, hesabımla arkadaşın kartıyla alışveriş yapsam oluyor mu? Sıkıntı çıkar mı?
  15. cengizovic

Trendyol Süper Cüzdan indirimini kullanan var mı?

100 TL'lik indirimi kullanmak istiyorum. Yani 300 TL'lik ürün seçiyorum. 200 TL ödemek istiyorum ama sepete hangi ürünleri eklersem ekleyeyim indirimi kullanmama izin vermiyor. İndirimli indirimsiz bütün ürünlerde denedim. Geçen sene bu indirimle mont almıştım. Kupon yarın son kullanamıyorum bir...
Geri