Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

350tl uçlu kalem önerisi

Şu an Faber grip 2011 kullanıyorum ama hem tasarımı rahatsız ediyor beni kullanırken hem de 1-2 düşmede kasası çatladı. Bütçem 350tl civarı max 400 olur.
  2. RGB Delisi

İtopyadan aldığım m2 ssd kutusu açık geldi normal midir

İyzico ve parolapara ile itopyadan kioxia 500gb m2 ssd aldım lâkin güvenlik bandı açılmıştı. Normal midir ? Test edebileceğim bir sistem yok şuan için.
  3. RGB Delisi

Bu site güvenilir midir ?

https://lightnoteboard.com/products/urun Şu ürünü alacağım ancak site güvenilir mi bilmiyorum. Ürünün farklı yerlerde muadilleri var ama bana kablosuz çalışan lazım. Bulamadım. Bu pil ile çalışıyor diye istiyorum. Başka yerde bulabilir miyim ?
  4. RGB Delisi

Hangi Apple Watch’ı almalıyım?

Bütçem yok ama çok kararsız kaldım sizce hangi Apple Watch’ı almalıyım. Ultra çok gereksiz geliyor . Se olan modelin de ekran kasa oranı iyi değil. Bir de bana cellular lazım. 7-8-9 arasında kaldım. Boyut olarak 45mm alacağım. Renk olarak da gece yarısı tercih edeceğim. Series 7- 13.800tl Series...
  5. RGB Delisi

Bu firma dolandırıcı olabilir mi?

""SIFIR"" MSI GEFORCE RTX 3070 SUPRIM X 8G GDDR6 256bit İlan No: 1064446829 Bunun gibi ‘SIFIR’ adı altında 0 fiyatına göre çok düşük fiyatlı ürün satıyorlar. Sizce dolandırıcılar mı? Ürünler adınıza faturalı diyorlar. Sizce linkteki ekran kartı alınır mı? Değerli fikirlerinizi bekliyorum...
  6. RGB Delisi

Sahibinden Param güvende Ekran kartı satılır mı?

Elimde bulunan Palit 3060’a alıcı çıktı. 5500 Tl param güvende ile almak istiyor. Ama bir iki kişi ürünü aşıp başka bilet koyup iade edebilir dedi şüpheye düştüm böyle bir şey olsa Kargo verirken ürünü pakete koyup teslim ederken video çeksem kanıt olarak sunsam sıkıntı olur mu? Değerli...
  7. RGB Delisi

2. EL ekran kartı alacağım yardımınız gerek.

ikinci el 3070 alacağım. Bütçem 7k. Ancak çoğu garantisiz vs. 3070 Çıkalı 2 yıl civarı oldu. Miningli bile olsa çok sıkıntı olur mu? 3 yıl kullanacağım. Örnek ilanlar...
  8. RGB Delisi

Asus Cashback iadesi gelmedi

Resimi koydum. 90 gün geçmiş. Ama hala iade gelmedi. Sizlere geldi mi ne yapmalıyım?
  9. RGB Delisi

2pin-5v 3pin kablo önerisi.

Fanların kontrolcüsünden 2pin olan bir kablo çıkıyor. Diğer ucu da 5v 3pin ARGB. Sabah kalktım ışıkları yanmıyor baktım sorun kabloda gibi. Hangi kabloyu önerirsiniz?
  10. RGB Delisi

Yardım etichetsport.com güvenilir mi?

Ürün alacağım ama ilk defa duydum güvenilir mi?
  11. RGB Delisi

5V 3Pin ARGB çoklayıcı önerisi.

Anakartımda 1 adet 5V 3pin yuvası var. Sıvı soğutucu+kasa fanları olmak üzere 2 adet yer lazım. Çok pahallı bir şey almak istemiyorum. Uygun fiyatlı ne önerirsiniz. İş görsün yeter.
  12. RGB Delisi

Montajlanmış sıvı soğutma iade edilir mi?

Sıvı soğutma aldım kabloları bağladım ama pompanın ARGB kablosu bozuk çıktı. Ben bu soğutucuyu işlemciye montajlasam test yapıp söküp iade etsem sıkıntı olur mu? Ürün: Silverstone PF 240 Satıcı: Amazon
  13. RGB Delisi

Sahibinden get ile ürün sattım. Yardımcı olur musunuz?

Arkadaş galiba satın aldı. İlan kalktı. şimdi ne yapacağım? İbanım vs. yazmıyor diye biliyorum. kurye mi gelecek ben mi gideceğim.
  14. RGB Delisi

Monitör arkası Ambilight led önerisi.

27inç 1500r kavisli bir monitörüm var. Ambilight led almaya karar verdim. Ancak nereden alacağımı bilmiyorum. Ne önerirsiniz?
  15. RGB Delisi

Valorant En ucuz 5350VP hangisi?

5350VP alacağım. En ucuzu hangisi?
  16. RGB Delisi

2k civarı elektrikli süpürge önerisi

Bütçemiz 1.5-2k civarı toz torbasız süpürge arıyoruz ne Önerirsiniz?
  17. RGB Delisi

Valorant VP Alacağım. En Ucuzu Nerde?

Mağazama asil 2.0 karambit gelmiş 1706 vp eksik. En ucuz nerde.
  18. RGB Delisi

Yemek Alacağım. Kod Var Mı?

Getir veya yemeksepeti kodu var mı?
  19. RGB Delisi

Getir Yemek indirim kodu var mı?

Yemek sipariş edeceğim. Hesap yeni değil. İndirim kodu var mı?
  20. RGB Delisi

Yemek isteteceğim kampanya var mı?

Getir, yemeksepeti vs farketmez. Kampanya fln var mı?
Geri