Arama sonuçları: *

1. timury

a101 e gelecek tv box

21 martta a101 e gelecek Botech Wzone 4K Android TV Box alınır mı??
  2. timury

Hava temizleyici önerisi

eve hava temizleyici almayı düşünüyorum 1k tl civarı olursa güzel olur teşekkürler
  3. timury

dolap uygulaması rezilliği

Kendimi kutusu yeni açılmış telefon aldım alır almaz satıcı iptal etti halbuki satıcıyla saatlerce mesajlaştık neymiş başka birisiyle anlaşmış böyle olunca iptal oldu ama param 1 haftadır gelmedi benimde paraya acilen ihtiyacım var dolap canlı destek ile defalarca yazıştım para bankaya aktarıldı...
  4. timury

Tıraş Makinesi Önerisi

Merhaba kendime tıraş makinesi almayı düşünüyorum bütçe 100-250 arası vücut kılları ve sakalarım için kullanıcam arada a101 gibi marketlere gelen ürün var ise bekleyebilirim.
  5. timury

hepsiburada 50 tl indirim olmuyor

Arkadaşlar merhaba hepsiburadadan 159 TL'ye tshirt alıcaktım 50 tl indirim ile sepetde 109 TL'ye düşüyor adres ve kart bilgilerini yazdıktan sonra indirim gözükmüyor yine 159 TL'ye oluyor
  6. timury

İkinci elden aldığım bisiklet denilen gibi çıkmadı.

Arkadaşlar merhaba geçen hafta 800 TL'ye salcano bisiklet aldım ve dün bisikletciyi götürdüm ve vitesleri çakma çıktı ama adam shimano olduğunu söylemişti adama sorduğumda ise kardeşim kullanıyordu o değiştirmiştir falan yazdı ben bu adama neyle tehtid edebilirim para iadesi yapması için dava...
  7. timury

Bu bisiklet alınır mı??

https://www.letgo.com/tr-tr/i/bisiklet-salcano-ng-750_7a631a36-c7cf-4bc4-8abd-f828fd108480 arkadaşlar merhaba 800 tl bütçem var bisiklet almak için sizce bu nasıldır
  8. timury

60 tl rgb led tavsiye.

60 tl bütce ile rgb led tavsiyesi masamın arkasına koyucam.
  9. timury

Telefonmu yoksa pc yükselmesimi?

Arkadaşlar selam ben telefonuma çok önem veren birisi değilim imzamda gördüğünüz gibi pc benim için çok daha önemli. Elimde 8 gb ramli bir acer nitro bulunuyor seyahatlerimde kullandığım arada oyun da oyunuyorum ona 8 gb daha ram almayı planlıyorum ve uçuş simulator joystiği almayı düşünüyorum...
  10. timury

QP.com güvenilir mi??

Arkadaşlar Qp honeycomb mouse pad ini alıcam qp.com dan güvenilirmidir bu site? tc no mu falan istiyor güvenebilirmiyim?
Geri