Arama sonuçları: *

1. atachu

Nike sitesinden alınanlar gümrükten mi geçiyor ?

arkadaşlar nike sitesinden ayakkabı alacğım ama ödeme kısmında Bu, gümrükten çekme işlemi gerektiren uluslararası bir gönderidir şeklinde bir ibare var. sepetteki fiyattan farklı bir fiyat mı ödeyeceğim ? gümrük vergisi verecek miyim
  2. atachu

lol prime hakkında.

arkdaşlar bi hesaptan lol hesabıma prime kapsülünü aldım. bağlantıyı kesip başka amazon hesabı bağlasam ondanda kapsül alabilir miyim
  3. atachu

orijinal air jordan nereden alabilirim ?

soru yokarda arkadaşlar air jordan almak istiyorum fiziksel olarak veya sanaldan nereden bakabilirim
  4. atachu

Durmaplay random vip steam key alınır mı ?

düşük kalite oyun çıkmaz vs diyor. bi şansımı denesemmi ? (konu başlığı ve içeriği farklıydı o konu çözüldüğünden yeni konu açmamak için düzenledim)
  5. atachu

Satıcı cumartesi günü kargoya verebiliyor mu ?

kargocular gelip satıcıdan ürünü alıp kendileri kargolayabilir diye biliyorum. Dün gece sipariş ettiğim ürün bugün kargoya verilir mi ?
  6. atachu

Gamegaraj hangi kargo şirketini kullanıyor ?

sitede bir bilgi bulamadım. game garaj hangi kargo şirketini kullanıyor ? (belki üründen ürüne değişiyordur o yüzden alacağım ürünün linkini ekliyorum) https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-kb435l-kablolu-mekanik-RGB-gaming-klavye/
  7. atachu

Sürat kargo kargomu kaybetti dava açmalı mıyım ?

sürat kargo gene şaşırtmadı. 2020 nin 29'undan beri aktarmada olan kargom hala gelmedi ve ben artık akybettiklerine eminim. trendyoldan şikayet dilekçesi oluşturdum. kargo elime gelmediği için iptalde edemiyorum çünkü iade etmem gerekiyormuş. sizce ne yapayım ? sürat kargoyu arayıp dava ile...
  8. atachu

Sürat (!) kargo rezaleti vol.58368568

28 inde kargoya verilen klavyem için tahmini teslimat tarihi 29 u gözüküyordu. şuan 2021 in ocağının 5 indeyiz ve bırakın getirmeyi şubeye kadar götürmeye bile zahmet etmediler.Hadi yasak var yılbaşı falan diyelim ondan gecikti diyelim ki yok öyle bir şey (normaldede getirmiyorlar). dava riskini...
  9. atachu

Kargo firması aranıp sövülürse dava açılabilir mi ?

internet sağlayıcısına kargocuya ona buna falan arayıp söven çok kişi gördüm ama bunun yasal bir şeyi var mı ? firma isterse dava açabilir mi ? 1609592083 ama böyle çok ağır sövülürse. bi 10 dk aralıksız
  10. atachu

Sürat kargonun bugüne kadar evime kadar getirmeye zahmet ettiği kargolar

Okuduğunuz için teşekkürler 1609577940
  11. atachu

LoL hesabımı nereden satabilirim ?

arkadaşlar ARTIK TR SERVERINDAN BIKTIM USANDIM EUW serverine geçicem hesabıda satıyorum. nereden ve kaça satabilirim. 71 lvl silver 2 2 renk paketi 2 destansı kostüm 1 efsanevi kostüm 6 tanede normal kostüm var envanterdede havuz partisi orianna var 3 anahtar var 130k thresh, 31k bard var...
Top Bottom