Arama sonuçları: *

1. Umut Ege Özkaya

OSMAL 2 POD alınır mı

arkadaşlar elektronik sigara almayı düşünüyorum bağımlı değilim öyle arada içmek hoşuma gidiyor puff vardı yandı bende düşük bütçeli bi elektronik almaya karar verdim https://www.esigarasemti.com/vaporesso-osmall-2 en ucuza bu var sizce kalitelimi
  2. Umut Ege Özkaya

max 700 TL saat Önerisi

Arkadaşlar normal kullanımlık kaliteli max 700 TL ye çelik kasa çelik kordon gümüş veya siyah renk bir saat önerir misiniz? Bulduklarım 1- https://www.trendyol.com/tom-jones/erkek-kol-saati-3-atm-su-gecirmez-gumus-renk-celik-kordon-p-271647053?boutiqueId=614369&merchantId=568973 2-...
  3. Umut Ege Özkaya

Shopier sipariş iptal etme

İnstagramdan nike ve maske satın aldım shopier sitesinden ama en son post 2 şubatta post atmışlar cuma günü verdim sipariş hala kargoya verilmedi elimde olan sadece sipariş numarası shopier hesap açmamıştım nasıl iptal edicem mesajıma cevapta vermiyorlar
  4. Umut Ege Özkaya

Max 700 TL ye akıllı saat önerisi

700TL ye kadar akıllı saat önerir misiniz? 1658655726...
  5. Umut Ege Özkaya

Battlefield 1 kodunu ne kadara satarım

yeni bir amazon prime hesabı açıp battlefield 1 kodu aldım sizce ne kadara satarım veya satabilirmiyim
  6. Umut Ege Özkaya

en ucuz VP yi nerden alabilirim

en ucuz ve güvenilir vp yi nerden alabilirim ?
  7. Umut Ege Özkaya

150 TL ye 4400 VP alınır mı

Hepsiburada 50 TL indirim bittimi bilmiyorum ama bitmediyse 150 TL ye 4400 VP alınır mı sizce ?
  8. Umut Ege Özkaya

Steame para yüklemek için hangi kartı seçmem lazım

Forza horizon 46 TL ye düşmüş 50 TL yükleyip alıcam ama ziraat bankası kartı var hangisini seçmem lazım
  9. Umut Ege Özkaya

N11 iade kodu gelmedi

n11 den led aldım iade etmek istedim talepte bulundum ama kod gelmedi ne yapmam lazım
  10. Umut Ege Özkaya

Yurt İçi Kargo teslim edilemedi yazısı

Deathadder v2 almıştım az önce kargo takibine baktım ama zağnosa teslim edilemedi diyor sebebi nedir ?
  11. Umut Ege Özkaya

Dun aldığım mouse yarın teslim edilir mi

Dün Hepsiburada dan deathadder v2 aldım bugün kargoya verilmiş yarın teslim edilecek diyor ama pazartesi günü gelmesi lazım yarın kimse olmuyacak evde yarın kesin teslim edilir mi ?
  12. Umut Ege Özkaya

Hepsiburada numara kayıtlı kişiye mesaj gidermi

Babamın haberi yok annem var 419 TL ye deathadder v2 alıcam ama babamın numarası girili bir şey alırsam ona mesaj gidermi ?
  13. Umut Ege Özkaya

Hepsiburada 50 TL İndirim çalışmıyor

Deathadder v2 alıcam 429 a ama sepette 479 TL gözüküyor çalışmıyor nasıl yapıcam
  14. Umut Ege Özkaya

İtopya ne zamana kadar iade olur

İtopyadan rog pugio 2 almıştım 2 hafta önce kargoya verip gönderdim geçen hafta iade sebebiniz nedir diye aradılar ama hala iade olmadı tahmini ne zamana kadar olur
  15. Umut Ege Özkaya

İtopya iade nasıl yapılır

müşteri hizmetlerinde kodu aldım eve kargo çağırıcam ama bilgilere ne yazıcam aşağıda
  16. Umut Ege Özkaya

Sıfıt Pugio 2 kaça satarım

itopyadan 450 ye almıştım şuan https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-asus-rog-pugio-ii-optik-bluetooth-wireless-oyuncu-mouse-fiyati,709628733.html 700 TL 2. el kaça satarım hiç kullanmadım yarın iade edicem yoksa
  17. Umut Ege Özkaya

İtoya iade kodu ne zamana kadar gelir

24 ünde itopyadan mouse aldım 30 unda geldi ama elime hiç oturmadı aynı gün iade talebinde bulundum iade kodu tahmini ne kadar zamana gelir ?
  18. Umut Ege Özkaya

Bunları bu fiyata satabilirmiyim

satacaklarım razer mamba te : 350 corsair void elite (2 hafta kullanıldı): 575 90x40 Rgb mouse pad : 150 alacaklarım hyperx pulsefire raid:338 hyperx 90x42 mousepad:279 Hyperx cloud core:600 bu fiyata satıp ötekilerini almaya değermi ?
  19. Umut Ege Özkaya

rx 570 + 2600 ne kadar eder

Asus Rog rx 570 4 gb Ryzen 5 2600 Crucial Ballistix 8 gb ram Asus prime A320M-F Frisby Coax FC-8890G kasa Biostar S120 512 gb ssd Asus VP278H
  20. Umut Ege Özkaya

İader ederken her şey tammı olmalı

rog pugio 2 aldım ama iade edicem yanıdna 3 boyutlu sert çok güzel bir çıkartma var iade ederken onu koymasam iade olur mu olmaz mı
Top Bottom