Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Connectgame iadeleri hakkında

Bildiğiniz üzere dareu delux XTRFY gibi güzel markaların satıldığı ve wraith ile benzer şekilde faaliyet gösteren connectgame'de ürünlerde iade sorunları yaşanabiliyor. Ben de şansımı denemek için connectgame'e detaylı bir mail atmayı denedim ve hiç umudum yokken cevap alabildim. Kendilerinden...
  2. MuratTheFounderOfGariban

Öneri En Ucuz Beyaz Gaming Kasası, Rush Fordo Rca502

Beyaz kasalar ve beyaz sistemler artık bir furya haline geldiği için bilmeyeniniz kalmamıştır diye düşünüyorum, Genelde beyaz sistem bileşenleri normallerine göre daha pahalı oluyor ve bunlardan biri ve en önemlisi de dış kasa. Rush Fordo Rca502'de bu kasaların en ucuz alternatifi. Kasa satın...
  3. MuratTheFounderOfGariban

🔥İndirim Aerocool VX Plus 600W Aktif PFC Güç Kaynağı 599 TL

680 TL Bandında zaten sıfır olarak bu modelden daha iyi bir PSU yokken üstüne 599 TL'ye düştüğünü görünce sizinle paylaşmak istedim. Uygun fiyata kaliteli PSU Almak isteyenler için ideal. Ayrıca 100 TL'yi geçtiği için de kargo ücretsiz oluyor...
  4. MuratTheFounderOfGariban

🔥İndirim Razer Kraken X Kulaklık 480 TL

Kulaklık önerisi yapacakken karşıma çıktı. 670-700 TL Gibi bir fiyatı var normalde. Sepette indirim ile 480 TL'ye satılmakta güncel olarak...
  5. MuratTheFounderOfGariban

🔥İndirim Lenovo Lecoo MS108 Gaming Mouse 99.95 TL

Sıfır olarak alınabilecek bir mouse muadillerine göre en az 65 70 tl daha ucuza alabilirsiniz şuan. 6400 DPI 7 tuşlu imiş. Sıfır olacak çok az muadili var zaten...
Top Bottom