Arama sonuçları: *

1. grimlex

Televizyon Önerisi Ucuz Yollu

Arkadaşlar tv alacağım.Bütçem baya kısıtlı gönlümde geçen daha fazlada para vermemek için axen marka olan ama sizce daha fazla verip diğer ikisinden birini almaya gerek var mı ? axen woon onvo
  2. grimlex

Eksik Ürün Sanırım Dolandırıldım

Arkadaşlar aynı satıcıdan iki ürün aldım.Biri 17 tl biri 65 tl civarı.Sitede de 2 ürün 1 teslimat yazıyordu.Yani tek kargo.Bugün kargo elime geldi içinde sadece 15 tl'lik ürün çıktı.Talep açtık vs.Adama şimdi soru yazdım site üzerinden satıcıya eksik çıktı vs.Cevap şu şekilde: konrol yapılsın...
  3. grimlex

Evden Kargo Aldırma Ücreti Ne Kadar ?

Arkadaşlar ufak bi paket var bugün kargoya vermem lazım.Fakat bazı sebeplerden dolayı kargoya gidemiyorum.Kargo firması mng.Acaba kurye çağırsam ücreti ne kadar olur ? Ücretli midir? Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.Sitelerinde hiçbir şey yazmıyor çünkü.
  4. grimlex

Ürün Satışı Yardım Dolandırılır mıyım

Sahibinden de bir ürün satıyorum adam bana wp'den dedi sen kargoya gidince parayı atıcam sende ürünü kargolarsın diye söyledi.Dolandırma durumu nedir kabul edeyim mi ?
  5. grimlex

Amazon Kargo Sıkıntım

Merhaba dostlar ben sürekli olarak amazon türkiyeden alışveriş yapmaktayım.Fakat 10 siparişimin 9 unda bir sıkıntı yaşadım.Örnek olarak çarşamba günü öğlen bir sipariş verdim ve sitede perşembe günü teslim edilecek yazıyor.Fakat kargo yaşadığım şehire yakın olan ile geliyor.Ardından kargo...
Top Bottom