Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

Spor Salonu İçin Ayakkabı Önerisi

maks. 2k bütçe ile ayakkabı arıyorum. şuan nike blazer jumbo kullanıyorum aslında memnunum ama değiştirmek istiyorum sizce converse alınır mı? yoksa metcon tarzı almak daha mı mantıklı?
  2. NaberlaneNEsbAtUr

Pazarama Bu Satıcı Güvenilir Mi?

bu powerbank'i almak istiyorum pazaramadaki bu satıcıda en ucuz sizce güvenilir mi? https://www.pazarama.com/samsung-eb-p3400xuegww-10000mah-25w-powerbank-p-8806094679496?magaza=yavuz-telekom
  3. NaberlaneNEsbAtUr

1000TL Tıraş Makinesi Önerisi

bütçe 1000tl artabilir. uzun kesme kabiliyeti yüksek güzel bir makine arıyorum.
  4. NaberlaneNEsbAtUr

laptopumu kaça satmalıyım?

imzamdaki hp omen 17 17.3 inç laptopumu satmak istiyorum. tek sıkıntısı sağdaki hoparlörün kablosu zedeli olduğu için çalışmıyor onun dışında hiçbir şeyi yok. i7 9750h rtx2070 max-p 115 watt 16gb ram 1tb hdd 512 gb ssd sizce ne kadara koymalıyım? 1694522982 yardım edebilecek var mı?
  5. NaberlaneNEsbAtUr

3000tl koşu ayakkabısı önerisi

bu bütçede en iyi sadece koşu için ayakkabı önerebilir misiniz? yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
  6. NaberlaneNEsbAtUr

MOTOSİKLET Mİ EL KONSOLU MU?

başlık saçma gelmiş olabilir ama 25k kadar bir bütçem var. iki adet hevesim var. ya yurtdışı aokzoe a1 pro / asus rog ally ya da 80cc bir çin malı motosiklet alacağım. motosiklet koymak için yerim yok onu çözebilirsem motosiklet mi alayım sizce?
  7. NaberlaneNEsbAtUr

param güvende ile mouse satılır mı?

adamı havaleye ikna edemedim sizce param güvende ile satılır mı ne gibi tehlikeleri var?
  8. NaberlaneNEsbAtUr

Sahibinden dolandırıcı

Wp dan yazdı türkçe bile düzgün değil abi ne yapayım ben buna.
  9. NaberlaneNEsbAtUr

iptv önerisi (düzgün)

merhaba önceden iptv kullanıyordum ama çok memnun değildim. bildiğiniz/kullandığınız düzgün bir firma var ise önerebilir misiniz? şimdiden teşekkürler.
  10. NaberlaneNEsbAtUr

dolushop güvenilir mi?

merhaba arkadaşlar meyve sıkacağımızın meyve kubbesi kırıldı sadece bu sitede bulabildim güvenilir mi sizce? https://www.dolushop.com/breville-800cp-03-meyve-ogutucu-kubbe---orijinal-urun-800cp03
  11. NaberlaneNEsbAtUr

Amazon 4 gündür tahmini teslimat tarihi yok

Amazon satıcısından kulaklık almıştım cızırtı olduğu için değişim talebinde bulundum değişim için ürünü aldılar ertesi gün ama sonrasında 4 gündür yenisi ne gönderildi ne tahmini teslimat tarihi belli bu yüzden müşteri hizmetleri ile konuştum 2-3 gün içerisinde elinizde olur dediler ama 1 gün...
Top Bottom