Arama sonuçları: *

1. Atius

Arenabilgisayar / İtopya garanti rezilliği

Merhaba @itopya.com 'u bu durumun %20sinde tutuyorum sorunun büyük bölümü Arenabilgisayar'da ve bunun bilincindeyim. İtopya üzerinden aldığım Trust gamepadimi garanti kapsamında tam olarak 39 gün önce itopya'ya gönderdim ve bana hiçbir dönüş yapmadılar 6. gününde yani aralığın 11inde bana...
  2. Atius

Ryzen 5 7600x ve Asus Prime B650m-a wıfı

İncehesaptan yeni alınmış hiç kutusu açılmamış ryzen 5 7600x ve Asus Prime B650M-A Wifi satıyorum. Kullanmayacağım ve boşta durdukları için satacağım anakartın 1 pininde satıcı taraflı hatadan dolayı yamukluk vardır asus yetkili servisi 750tl fiyat biçmiştir fiyatı buradan kırdım işini bilen...
  3. Atius

İncehesap iade rezilliği

İncehesap gaming gecesinden anakart ve işlemci aldım fakat aldıktan hemen sonra vazgeçip başka ürün almak için iade istedim. Ürünün siparişi geçildiği ve kargo ile iletişim kurmam gerektiğini söylediler yurtiçi kargo da ürünü getirip ben hemen iade alamıyorum iado numarası ile sizin bize...
  4. Atius

Monitör Arıyorum 1-1.5k

Arkadaşlar izmir içi sahibinden veya letgodan da olabilir 1-1.5k tl arasına 2. ekran yapacağım bir monitör arıyorum
Top Bottom