Arama sonuçları: *

1. Gerçek Walter White

E-Ticaret hakkında sorum

Küçük sayılabilecek bir yedek parça dükkanımız var E-Ticaret için en iyi site hangisidir? Aylık ve ya yıllık para kesiyorlar mı?
  2. Gerçek Walter White

Mi band 5 için güvenilir link bırakabilir misiniz?

haylou ls05 ile ikisi arasında kalmıştım ama bir kaç özellikten dolayı mi band almaya karar verdim,kararımda yanlışsam öneri yapabilirsiniz. mi band 5 için sitelere baktıgımda xiaominin kendi sitesinde kalmamış başka satıcalara baktıgımda ise bi şüphelendim link atabilir misiniz güvenli satıcılardan
  3. Gerçek Walter White

2. El Ürün Alacağım Nelere Dikkat Etmeliyim?

2. el mi band 4 almayı düşünyorum hangi konulara dikkat etmeliyim önce kargo sonra para mı yoksa tam tersi mi?
  4. Gerçek Walter White

seneye pc fiyatları ne olur

bu sene alacağım pc malesef iptal oldu iş seneye kaldı diyebiliriz mucize olmassa tabi dandik bir paketten 3 k bulmazsak seneye fiyatlar ne olur artar mı azalır mı yoksa aynı mı kalır
  5. Gerçek Walter White

dolar düştü ama alacağım klavye fiyatı yükseldi

rampagenin klavye mouse setini alacaktım ucuzlmasını bekliyorum dolar 1 tl ye yakın düştü ama fiyat 153 liradan 159 a yükseldi evet cok değil ama yükselmesinin nedeni nedir
  6. Gerçek Walter White

letgodan alışveriş yapılır mı

sahibinden ve letgoya bakınca arada büyük fiyat farkları gördüm letgoya güvenip parça alınır mı bilgisayar
Top Bottom