Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

11k ya kadar 2.el pc toplama tavsiyesi

bir arkadaşım için toplayacağız ben Ryzen 5 3600 Rx5700xt 16gb ram 240gb ssd asrock b550 anakart(sıfır) 2.el kaliteli bir psu siz ne tavsiye edersiniz
  2. M-Q^GÖKTÜRK

EF/XF uçlu dolma kalem tavsiyesi

evet sanırım bu sorunun sorulacağı en yanlış yer fakat lamy all star/safari tarzi bir kalem arıyorum ama bu dediğim kalemler çok pahalı onlar yerine jinhao marka bu kalemlerin imitasyonlarında aldım fakat onlarında kalitesini beğenmedim 300tl gibi bütçede ef/XF uçlu dolma kalem olarak ne alınablir ?
  3. M-Q^GÖKTÜRK

İtemsatış güvenilirmidir

itemsatıştan arkadaşım için RP alacağım ama güvenilir mi? tam emin değilim kesin güvenilir bir sitemi
  4. M-Q^GÖKTÜRK

Slazenger ayakkabılar nasıldır

bir süredir ayakkabı bakıyorum ve slazenger ayakkabıarın modellerini beğendim fakat kalitesi hakkında çok bilgi bulamadım 500tlye falan satılıyor güzel denebilecek modelleri internet sitelerinde sizin yorumunuz nedir alınır mı yoksa biraz daha koyup pumaya vs. mı yönelinmeli
  5. M-Q^GÖKTÜRK

Bu tarzda uygun fiyatlı ayakkabı arıyorum

https://www.adidas.com.tr/tr/vs-pace-2.0-ayakkabi/HP6008.html bu ayakkabının modelini beğendim fakat bütçem buna yetmiyor şöyle 800 tl falan bandında bu tarzda ayakkabı önerebilecek varmı
  6. M-Q^GÖKTÜRK

Robitshop güvenilir mi?

https://www.robitshop.com/urun/tpa3110-2x15w-streo-cift-kanal-amfi-devresi-xh-a232-1?srsltid=AfmBOorIFE-AAKE8reqb3ZxpaLA7k2eN0_23LbPKL66vJcCkM73qV6DBb-M bu entegreyi alacağım ama sitenin güvenilirliği konusunda arada kaldım güvenilir midir?
  7. M-Q^GÖKTÜRK

Antalya içinde termal macun alabileceğim neresi var

geçen pazar günü Antalya muratpaşaya taşındık ama evide internetten ve hızlıca bulmamız gerektiğinden çevresine vs. çok bakamadık ve hafiften sıkıntılı bir bir bölge çıktı ve sanırım bundan dolayı kargolar burada eve teslim yapmıyor benimde termal macun almam gerekli muratpada nereden alabilirim
  8. M-Q^GÖKTÜRK

bu ayakkabının replikasını nereden bulabilirim

https://www.nike.com/tr/t/air-presto-premium-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-LWdtkt/FJ2685-001?nikemt=true&cp=41979790602_search_%7c%7c10714578386%7c106060310136%7c%7cc%7cTR%7cgsproducts%7c453311625305&ds_rl=1252249&gclid=CjwKCAjwzuqgBhAcEiwAdj5dRgSsFzUKqK02RPolybAaR22_FroPh1g15GVP97miSujmiBON_rBddRoCjQ0QAv...
  9. M-Q^GÖKTÜRK

uygun fiyatlı lego marka tavsiyesi

bir zamanlar lego alıyordum fakat lego marka değilleri daha uygun fiyatlı markalardı ama şuan o markaları bulamıyorum sizin bildiğiniz bu tarz markalar varmı
  10. M-Q^GÖKTÜRK

şehirler arası otobüslerle kargo göndermek mantıklımı daha önce gönderen oldumu

İstanbuldan hoparlör alacağım ama 20kg olacağından hem kargolara güvenmiyorum hemde çok fazla kargo ücreti çıkacak bundan dolayı satıcıdan şehirler arası otobüslerle göndermesini istiyeceğim kargo Hatay'a sizce bir sıkıntı olurmu ilk kez otobüsle kargo alacağım sanki bu boyutta bir kargo için...
  11. M-Q^GÖKTÜRK

düşük kalite airsoft alabileceğim bir yer var mıdır ?

airsoft almak istiyorum ama bütçem el vermiyor çinde görüyorum düşük kaliteli airsoft tüfekler oluyor bunları Türkiyeden alabileceğim bir yer varmıdır bütçe 1000tl kadar tabanca düşünmüyorum
  12. M-Q^GÖKTÜRK

Youtube premium alamıyorum

papara lite kart ile youtube premium alacağım kartı daha dün aldım kartı ekliyorum ama bunu söylüyor ve başka karla yapmamı söylüyor hata bu
  13. M-Q^GÖKTÜRK

kolay gelsin kargo güvenilir mi?

amazondan dönüştürücü aldım kargoyu kolay gelsin diye bir şirket getiriyor şirketle ilgili daha önce kullanmış olan varmı ve sorun yaşadınız mı? birde kargo takip no girdiğimde takip no yanlış diyor
  14. M-Q^GÖKTÜRK

alışveriş kredili alım için site tavsiyesi

ekran kartı almak istiyorum nakitim yok ama vatan bilgisayardaki fiyatlarda baya pahalı başka bir site veya mağaza var mıdır ama alışveriş kredili olması zorunlu
  15. M-Q^GÖKTÜRK

amazonda siparişe bina adresi girmeyi unuttum

amazonda browni intense aldım ama adres olarak sadece mahalle ve sokak yazdım ama bina yı yazmayı unuttum evime gelmesi için ne yapabilirim
  16. M-Q^GÖKTÜRK

upsdeki kargomun çok geleceği yazıyor

perşembe günü itopya.comdan klavye aldım ilk gün kargoya verildi sorgulama kodunu aldım ups kargonun sitesinde ürünün nerede olduğuna dair bir bilgi yoktu dün girdim kargomu uçakla adanaya göndermişler kargom 7saate istanbuldan adanaya gitmiş ama adana hatay arasını 6 günde gelceği yazıyor bu...
  17. M-Q^GÖKTÜRK

upsde kargom var ama"Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir."yazıyor

dün itopya.com dan klavye aldım kargoye verilmiş gibi görünüyor ama Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir. yazıyor sebebi nedir
Top Bottom