Arama sonuçları: *

1. Bthnsvc

Yardım PttAvm ve dfs bilgisayardan yaşadığım sorun

Dün gördüğünüz işlemciyi sipariş verdim stok düşmeyince geçti mi diye dfs bilgisayarı aradım stokta yok yanlışlık olmuş dediler Daha sonra pttavm yi aradım stokta olmadığını söyledim ve alakasız bir şekillde siparişi iptal mi etmek istiyorsunuz dediler Geri dfs yi aradım hemen ücreti iade...
  2. Bthnsvc

Dfbilgisayarla yaşadığım olay

Bu linkten 3600x sipariş verdim sonra df bilgisayarı aradım stokta yok dediler daha sonra pttavm aradım ve iptal etmek istiyorsanız 2 -3 iş günü içerisinde geri ödeme yapılır dediler. https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-3600x-alti-cekirdek-3-80-ghz-kutusuz-fiyati,658694516.html...
  3. Bthnsvc

PTTAvm.com güvenilir midir? Tray işlemci alınır mı?

Arkadaşlar fansız kutusuz işlemci alınır mı? Bende t6 ultra var zaten fana ihtiyacım yok r5 3600 1833 TL almayı düşünüyorum site güvenilir mi?
  4. Bthnsvc

Çözüldü✓ Teslim edildi gözüken kargo bana gelmedi

Merhaba arkadaşlar 27 kasımda İncehesaptan klavye almıştım, gönderim tarihi 30 kasım yazıyordu. Öğlen baktım dağıtımda gözüküyordu, şimdi baktım teslim edildi diyor. Ne yapmam gerekiyor ilk defa böyle bir şey geldi başıma?
  5. Bthnsvc

Çözüldü✓ Trendyol teslimat noktası seçiminde indirim kuponu gelmedi

Arkadaşlar mng kargodan gidip kendim alırsam 20 tl indirim olacağı söylendi bende evime en yakın mng yi seçtim ama 20 TL indirim uygulanmadı ne yapmalıyım? 210 TL'lik snowman t6 aldım 40 tl indirimi kullandım 170 e düştü ama 150 ye düşmedi 170 tl gitmiş karttan 1606511313 pardon indirim kuponu...
  6. Bthnsvc

İtopya'dan verdiğim siparişler

3 gün önce mouse söyledim daha hazırlanıyor diyor bugünde kasa söyleyecektim ikisine ayrı ayrı kargo masrafı vermemek için mouse u iptal edip yeniden söyleyim mi? Yoksa kasayı amazondan mı alayım 468 tl kargo bedava?
Geri