Arama sonuçları: *

1. T

Teknobiyotik havale ile ödemeyi nasıl yapacağım?

Teknobiyotikten işlemci alacağım ve ödeme yönteminde havale var. Siparişi verdim fakat havale yapmadım nasıl olacak böyle aydınlatabilir misiniz? Şu an sadece havale mi yapmam lazım?
  2. T

Trendyol'dan aldığım ürünü iade ederken neye dikkat etmeliyim?

Trendyoldan geçen günlerde bi ayakkabı almıştım ve ayakkabı dün geldi. Denediğimde ufak oldu ve iad etmek istiyorum. Geri gönderirken neye bakmalıyım? Faturası yok kutuda. Bir de paketlemeyi kargoda mı yapıyoruz yoksa eski paketine mi koyacağım?
  3. T

Sahibinden param güvende ile alışveriş yapılır mı?

Forumda biraz baktım fakat aradığımı tam bulamadım. Telefon almak istiyorum farklı şehirde olduğu için param güvende ile göndereyim diyor. Cihazı bana gönderdi fakat ilandaolan özelliklerle uyuşmuyor diyelim iade hakkım var mı? Parayı geri almak için mahkemelerle uğraşmam değil mi?
  4. T

Game Garaj ödeme yaptığım halde siparişi iptal etti

Game Garaj sitesinden klavye ve mouse aldım. EFT/Havale ile ödeme yaptım fakat sipariş iptal edildi diyor. Bankadan para gitmesine rağmen iptal edildi. Mail attım ne zaman dönerler? Ne yapabilirim? Bugün destek ekibini fakat haftasonu olduğu için cevap veren olmadı maillere ise bot cevap veriyor...
  5. T

Game Garaj ödeme yapmama rağmen siparişi iptal etti

Game Garaj sitesinden klavye ve mouse aldım. EFT/Havale ile ödeme yaptım fakat sipariş iptal edildi diyor. Bankadan para gitmesine rağmen iptal edildi. Mail attım ne zaman dönerler? Ne yapabilirim?
Geri