Arama sonuçları: *

1. Kursat9606

İtopya pişmanlıktır v2

Dün bir konu açmıştım parçalar gelmedi diye pazarlama müdürü ile konuştuk hallettik parçalar elime ulaştı bu sefer de kasanın pci 2 paneli sökülmüş ne paneller var ne vidaları ben bu ekran kartını nasıl takayım şimdi. @Abdullah Hacıgül
  2. Kursat9606

Eksik parça gönderen itopya

EDİT: Yoruldum gerçekten yorumlarınız için teşekkürler sütümü içip biraz uyuyacağım :D EDİT2: İtopya pazarlama müdürü Tolga abi ile konuşup çözdük herkese teşekkür ederim DA 4 sistemi aldım corsair carbide kasası için de sadece kasa ve diğer bileşenler geldi ne ekran kartı var ne ürünlerin...
  3. Kursat9606

Ups kargo bugün yola çıkar mı?

Merhaba DA 4 sistemimin montajı bitmiş sizce bugün kargo Ankaraya doğru yola çıkar mı monitörüm 03.12.2020 saat 5 te Ankaraya gönderilmiş ve 04.12.2020 gece 03 te siteler şubesine gönderilmiş aynı gün 13.00 da teslim aldım bildiğim kadarı ile 21.00 05.00 arası yasak var haftaiçi ona göre bugün...
  4. Kursat9606

İtopya'nın yetersiz müşteri hizmetleri

Bugün itopya nın müşteri hizmetlerini aradım bir saatten fazla seksen kişiyi bekledim ve sıra bana gelince buyrun nasıl yardımcı olabiliriz bile demeden yüzüme kapattılar gerçekten hayal kırıklığına uğradım demek ki ürünün başına bir iş gelse garantiye göndermek istesek muhattap bulamayacağız...
Top Bottom