Arama sonuçları: *

1. ugo.

Yardım İtopya iade nasıl yapılır?

Arkadaşlar merhaba, umarım iyisizindir. Sorum şu, ben da-4 ve aynı sepette msi optix g241 alıp ödememi tamamladım kasa fıstık gibi tüm testlerini yaptım herhangi bir sıkıntısı yok ve üzmüyor ama monitörde 2 adet ölü piksel var ben nasıl iade edebilirm? Mail attım dönenmemişler iş saatlerinde...
  2. ugo.

itopya bezdirdi artık!

Evet çok sevdiğiniz itopya 3. Kere oldu suratıma telefonu kapatıyor 1. Sıradasınız dedikten sonra şarkı değişiyor 2 dakika sonra telefonu suratıma kapatıyorlar. Bilgisayar kasası geldi monitör geldi ekran kartı ve bileşen kutularını daha kargoya vermeye bile tenezzül etmemişler 2 gün oluyor. Ne...
  3. ugo.

İtopya galiba çöktü.

Yazacak başlık bulamadım arkadaşlar kusura bakmayın ama bu çökme değil çünkü web sunucularına erişim var. Napmak gerek bir bardak soğuk su mu içelim(!). @Abdullah Hacıgül görüşüp bilgilendirme şansın var mı abi?
  4. ugo.

İtopya siparişim ne zaman kargolanır

İtopyanın depo taşıması ve black friday olduğu için çok yavaş çalışıyor ve herkesin bir şikayeti var, acaba aramızda daha önce itopyanın böyle bir yavaşlığı söz konusuyken hazır sistem gerektiren bir ürün sipariş eden birisi var mıdır? Herkesin sorduğu soru bu. Ben da-sistem4 aldım acaba ne...
  5. ugo.

itopya çok mu gecikir

Merhaba dostlar, dün saat 19:15’de itopya’dan da-sistem4 satın aldım. Özelleştirme yapmadım, montaj istedim ve yanına bir adet, msi 144 hz 1 ms monitör ekleyip ödememi tamamladım. Fakat içimde bir şüphe var itopya hakkında çok fazla şikayet duydum acaba çok mu gecikirler kargo süresinde v.s...
Top Bottom