Arama sonuçları: *

1. nazmy6

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Reddi

Merhaba ConnectGame den aldığım bir ürün için tüketici hakem heyetine başvurmuştum. Bildiğiniz gibi ConnectGame scammer bir site olduğu için, sitelerinde bir canlı destek bile yok ve sadece mail ile konuşabiliyorsunuz. Neyse ürünümü garantiye vermek istediğimi söylediğimde instagram üzerinden...
  2. nazmy6

Amazon İade veya Garanti Politikası

Merhaba dostlar, CPU ve GPU nun %10 altına düşmesi , bu konuda belirttiğim hatanın SSD den kaynaklandığını düşünmekteyim. Bilgisayara format atmadan önce belli başlı dosyaları flash belleğime atiyordum. 200mblik bir fotoğraf dosyasını atması normalden biraz uzun sürdü ve inanılmaz yavaş attı...
  3. nazmy6

Tüketici Hakem Heyeti Başvurusu

Konuyu 2. kez açıyorum, ilkini sanırım yanlış yere açtım ana sayfaya düşmüyordu o yüzden buraya açıyorum bi yanlışlık olursa mod arkadaşlar kusura bakmasın şimdiden. Dostlar merhaba, ConnectGame üzerinden mouse satın almıştım, nasıl bir site olduğunu bilsem almazdım buralarda çok konusu açılmış...
  4. nazmy6

ConnectGame Garanti Rezaleti

Merhaba dostlar, ConnectGame üzerinden EndGame OP1We Wireless Mouse satın almıştım. Ürün daha 6. ayını doldurmadan mouse sarj girişinde temassızlık yapmaya başladı, sarj kablosunu dongleye taktığım zaman bir sorun yok sorunsuz çalışıyor ama mouseye taktığım zaman durmadan kopuyor ne sarj...
Geri