Arama sonuçları: *

1. Uğur

Valorant vp alıcam indirimli site önerbilir misiniz ?

Bynogame de oluyordu genelde işte şu kadar harcamaya şu kadar indirim gibisinden ama şuan yok galiba. Böyle bildiğiniz indirimli siteler var mı ?
  2. Uğur

Çözüldü✓ Techburada güvenilir midir ?

LG 24GN60R-B monitör almayı düşünüyorum ama satıcısı heryerde Techburada diye satıcı güvenilirmidir ? Daha önceden bu satıcıdan ürün alanlar yorum yaparsa güzel olur. Yoksa 400 TL fazla verip LG 24GN65R-B alıcam Media Markt dan.
  3. Uğur

Öneri 2. el ürün nasıl satabilirim ?

Zamanında incehesaptan James Donkey 711 almıştım 50 tl falandı şimdi satmayı düşünüyorum hiç kullanmadım. Satarken faturasını falanda vericem herhalde ama tc no e-mail ev adresi falan yazıyor sıkıntı olur mu veya fatura verilmiyor mu ? Bide fatura da 50-60 tl gözüküyor satın alan adam daha sonra...
  4. Uğur

Yardım Hepsiburada durduk yere siparişi iptal etti ?

Karaca Hatır Hüps kahve makinesi almıştım 279 tl ye hepsiburada satıcısıydı. Saat 8 de sipariş vermiştim şimdi bi bakayım dedim iptal olmuş gözüküyor bunu yapmaya hakları var mı ?
  5. Uğur

Öneri Trendyol dan ürün önerisi ?

50 TL kupon aldım ne önerirsiniz. Rastgele her öneriye açığım. Ne ihtiyacım var aklımda şuan yok.
  6. Uğur

Yardım 2. el satış yaparken nelere dikkat etmeliyim ?

Elimde kullanmadığım eski modem, pc parçaları, cd oyun kutuları falan var bunları satmayı düşünüyorum. Bildiğim 2 site var letgo ve sahibinden başka sitelerde varmı satabileceğim ve satarken nelere dikkat etmeliyim.
  7. Uğur

Çözüldü✓ İncehesap incepuan hakkında

Geçenlerde 2 tane telefon almıştım ve incepuan diye bişi varmış. Okuduğum ve anladığım kadarıylar 43 tl indirim oluyor galiba ama ben sepete 43 ün iki katı yani 86 tl lik ürün mü almam lazım en az ?
  8. Uğur

Hepsiburada ürünleri değişim istediğim halde paralarını iade etti.

Hepsiburadadan detarjan falan aldık 4-5 tane aras kargo getirirken dökmüşler ürünler zarar görmüş. Aras kargo şubeye bize böyle geldi diyor. Dökük halde mi verelim yoksa para iadesi için geri gönderelim diyorlar. Hem aras kargoya hemde hepsiburadaya iade istemiyorum yenilerini adam akıllı...
  9. Uğur

İncehesap telefonları kendisi mi satıyor ?

Hepsiburada-amazon gibi satıcı mantığı yok değil mi incehesap da ? Telefon alıcam güvenilir midir ?
  10. Uğur

Gigabyte Aorus M2 Oyuncu Mouse alınır mı ?

Hepsiburada da şuan 99 tl benimde 100 tl 20tl ve 25tl indirim kodum var yani baya indirimli gelecek şuan rampage smx-r13 kullanıyorum hangisi daha iyi ?
  11. Uğur

Hepsiburada'dan ürün önerir misiniz ?

25 tl indirim kodum var yani 25tl ile 75 tl arası bişiler almak istiyorum, ne alabilirim pek fikrim yok açıkcası, ama RGB ledler o fiyatlara alınıyorsa link atarmısınız.
  12. Uğur

Çözüldü✓ amazon.tr den sipariş verdim ama tosla kartımdan para kesilmedi

100tl küsurlu alışveriş yaptım indirim kuponu ile 94 tl ye geldi tosla kartın içinde de 137tl var ama amazon ile iletişime geçince banka onayı lazım diyorlar gittim tosla ile görüştüm onlarda para çıkışı olmamış diyor amazon ile görüşün diyorlar tekrar amazona yazdım 12 saat veya daha az içinde...
Geri