Arama sonuçları: *

1. K

Bu site güvenilir mi? (EbrarBilgisayar)

Arkadaşlar bu site güvenilir mi?? Daha önce alışveriş yapan varmı? https://www.ebrarbilgisayar.com/razer-barracuda-x-black-mikrofonlu-kablosuz-oyuncu-kulakligi-rz04-04430100-r3m1-pmu372679 Eğer sağlam ise bu ürünü yapıştıracağım bayağıdır indirime girmesini bekliyorum.
  2. K

Yardım AYAKKABIDAMARKA Güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba, babama aşşağıfaki ayakkabıyı hediye alacağım farklı pasatyerlerinde 2400-700 arası gezerken 2050₺ ye buldum ama satıcı hakkında bşlgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Satıcının sitesinde 2700₺ aynı ayakkabı ve nefen fark olduğunu sorduğumda ürünün aynı ve orjinal olduğunu...
  3. K

Updigo adlı site güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba Nike marka ayakkabı alıcam bi akakçede bakayım dedim diğer mağzalar 1400₺ ye satarken bu firma 950₺ gibi bir fiyata satıyor. Sizce çakma vs olma ihtimali varmıdır veya bu siteyi kullanan varmı?
  4. K

2. El alışveriş hakkında yardım

Arkadaşlar merhaba, bi laptop alma kararı aldım ve 2. El sitelere bakarken güzel bi ilan ile karşılaştım fakat satıcı param güvende vs sistemini kullanmak istemiyor daha önce sıkıntı yaşadığı için. Fiyat olarak vs de güzel anlaştıkta ilanda iui ne yapmalıyım sizce satıcıya nasıl güvenebilirim...
Top Bottom